Студія Ikotіка випустила анімацію про Гаррі Поттера, який став козаком

Студія Ikotіка випустила анімацію про Гаррі Поттера, який став козаком

18:14,
24 Липня 2022
3130

Студія Ikotіка випустила анімацію про Гаррі Поттера, який став козаком

18:14,
24 Липня 2022
3130
Студія Ikotіка випустила анімацію про Гаррі Поттера, який став козаком
Студія Ikotіка випустила анімацію про Гаррі Поттера, який став козаком
Росіяни сприйняли цю прем'єру як «спецоперацію».

На YouTube вийшов анімаційний фільм «Гаррі Потер та Вован-Де-Мордівська Спецоперація».

Виробником є «Ikotika анімація». Так називає себе відомий блогер Ілля Камишан та його команда.

Скріншот з трансляції Іллі Камишана

Анімаційний фільм оповідає про козака Гаррі Потера та його протистояння з Волан-де-Мортом. Вони різними способами «перебивають» своїх прибічників, а також згадують про війну і санкції.

Як і попередні роботи «Ikotika анімація», історія Гаррі Поттера у вишиванці вже має десятки тисяч переглядів на ютубі.

Ілля Камишан називає себе відеооглядачем, блогером, «трохи музикантом і художником» На своєму каналі публікує огляди з теми «Шерлока», «Гаррі Поттера» тощо. Підготував огляд саги «Сутінки». Його блог відзначає перфекціонізм. Оглядач впевнено працює з ілюстраціями, роликами та іншими графічними матеріалами.

До великої війни Ілля Камишан вів блог російською. Ця аудиторія становить 65% каналу, у якого зараз 545 тисяч підписників. Відео про Гаррі Поттера, за словами Іллі, вони сприйняли як спецоперацію.

«На вчорашнє відео дуже чудова реакція. Я хотів підняти настрій українцям – в мене вийшло. Я хотів щоб від мене відписалося якомога більше рашистів та неадекватів – та тут вийшла суперечка з ютубом, – зазначив блогер у телеграм-каналі В мене на каналі 65% росіян, та багато з них почали біситися та розкидатись погрозами за українську мову. І ютуб різко почав тормозити перегляди, тобто він такий «ага, це відео не подобається його аудиторії і вони відписуються, не буду рекомендувати». І це логічно, та насправді я хотів, щоб відписок було більше, бо є враження, що не всі побачили відео. Ну чи можливо в мене просто аудиторія адекватна. Хто зна?».

Нагадаємо, YouTube видалив понад 70 000 відео та 9 000 каналів, пов’язаних з війною в Україні, через порушення правил щодо вмісту.

Після 24 лютого 2022-го YouTube видалив, серед іншого, канали кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова, канали, пов’язані з міністерствами оборони та закордонних справ Росії. Також було тимчасово призупинено завантаження відео, де війна називалася «визвольною місією».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду