Медичний сервіс Helsi запустив офіційний мобільний додаток

Медичний сервіс Helsi запустив офіційний мобільний додаток

10:33,
4 Грудня 2020
2157

Медичний сервіс Helsi запустив офіційний мобільний додаток

10:33,
4 Грудня 2020
2157
Медичний сервіс Helsi запустив офіційний мобільний додаток
Медичний сервіс Helsi запустив офіційний мобільний додаток
Автори:
За допомогою додатку можна знайти лікаря за спеціалізацією, прізвищем чи назвою медзакладу та записатись до нього на прийом.

Електронний медичний сервіс Helsi (helsi.me) запустив офіційний мобільний додаток. Сервіс допомагає отримати швидкий доступ до всіх медичних послуг онлайн. Додаток працює на iOS та на Android. Про це повідомляється на сайті КМДА.

За допомогою додатку можна знайти лікаря за спеціалізацією, прізвищем чи назвою медзакладу та записатись до нього або записати своїх рідних до обраного закладу охорони здоров’я, клініки, спеціаліста. Наприклад, тільки сімейних лікарів у системі вже понад 12 тисяч.

У додатку можна ознайомитися з усіма послугами закладів охорони здоров’я чи клінік, обравши найоптимальніші для себе за місцем розташування та вартістю послуг.

За задумом розробників, система Helsi продовжить інтегрувати нові сервіси у додатку, серед яких запропонує телемедичні консультації. Планується, що згодом через відеозв’язок пацієнт зможе отримати лікарську консультацію, продемонструвати симптоми, розповісти про перебіг хвороби та отримати висновок фахівця.

Додатково перед прийомом пацієнт та лікар двічі отримають електронне нагадування – за день до прийому та у день прийому – аби вчасно провести відеоконсультацію.

Розробники додатку радять за можливості оновлювати його частіше, адже кожна версія буде містити в собі важливі зміни:

  • запрацюють телемедичні консультації;
  • стане доступним перегляд результатів прийому: пацієнт після відвідування лікаря зможе переглянути діагноз, призначене лікування, виписані рецепти та направлення. Протягом 14 днів після візиту можна залишити відгук про лікаря та прийом за кількома критеріями. На підставі відгуків формується рейтинг лікаря;
  •  стане доступним сервіс «Ліки онлайн» із простим алгоритмом дій пацієнта: записався на прийом, відвідав лікаря, лікар встановив діагноз, призначив лікування, виписав рецепт, знайшов ліки та забронював, далі отримує нагадування, що треба приймати ліки.

Медична система Helsi працює з 2016 року, щодня через сайт helsi.me 210 000 пацієнтів записуються на прийом до лікаря. Система підключена до eHealth та надає функціонал для участі в реформі. 

Системою користуються понад 1 100 закладів охорони здоров’я, 21 000 лікарів по всій Україні. Розробники додатку прогнозують, що він має потенціал до збільшення аудиторії пацієнтів мінімум утричі вже за перший рік роботи.

Нагадаємо, громадська організація «Антикорупційний штаб» запустила чатбота «Медсестра Іванка», головною метою якого є допомагати українцям виявляти корупцію в медичних установах. 

Фото: helsi

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду