Google запустив до Геловіну дудл-гру, в якій треба боротися  привидами

Google запустив до Геловіну дудл-гру, в якій треба боротися привидами

13:28,
30 Жовтня 2020
2423

Google запустив до Геловіну дудл-гру, в якій треба боротися привидами

13:28,
30 Жовтня 2020
2423
Google запустив до Геловіну дудл-гру, в якій треба боротися  привидами
Google запустив до Геловіну дудл-гру, в якій треба боротися  привидами
Автори:
Дудл доступний в більшості країн світу, в тому числі в Україні та інших європейських державах.

До Геловіну, який відзначатимуть 31 жовтня, компанія Google випустила інтерактивну дудл-гру, в якій кіт бореться з привидами.

Натиснувши на картинку на стартовій сторінці, користувач спершу бачить ролик про кота та привидів, а потім може пограти в міні-гру, в якій допомагатиме коту боротись з привидами, рибами та восьминогами під водою. Гравець за допомогою курсора повинен малювати символи, які знаходяться над головами у «ворогів».

Дудл доступний в більшості країн світу, в тому числі в Україні та інших європейських державах. Не доступна міні-гра в Африці, деяких країнах Азії та на острові Гренландія.

Геловін - це міжнародне свято, яке відзначається воно щорічно в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Вважається, що в цей час на землю сходять злі духи та інша «нечисть», тому люди переодягаються, аби їх не можна було розпізнати.

Найгучніше відзначається у США, Канаді, Ірландії та Великій Британії. Не будучи державним святом, за популярністю Хелловін поступається лише Різдву. В Україні набуває поширення після здобуття незалежності.

Символом свята є ліхтар з гарбуза у вигляді людської голови. Діти лякають дорослих, а ті відкуповуються від маленьких примар подарунками (звичайно солодощами).

Нагадаємо, Google присвятила дудл французькому письменнику Олександру Дюма-батькові та його роману «Граф Монте-Крісто». Дудл створив художник з Великобританії Метт Кріксхенк. За його словами, формат слайд-шоу ідеально підходить для того, щоб відтворити головні події роману французького письменника.

Фото: Google

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду