Наймолодший журналіст України бере інтерв’ю у досвідчених колег

Наймолодший журналіст України бере інтерв’ю у досвідчених колег

14:25,
4 Липня 2024
640

Наймолодший журналіст України бере інтерв’ю у досвідчених колег

14:25,
4 Липня 2024
640
Наймолодший журналіст України бере інтерв’ю у досвідчених колег
Наймолодший журналіст України бере інтерв’ю у досвідчених колег
Найновіше відео на ютуб-каналі Кирила Передрія – розмова з журналістом-розслідувачем Данилом Мокриком.

14-річний Кирило Передрій, який народився й живе у Покровську Донецької області, два роки поспіль займається журналістикою — записує інтерв’ю з відомими українцями: чиновниками, політиками, лідерами думок, митцями, телезірками та журналістами. Нещодавно Кирило записав для свого ютуб-каналу «Цікаво» інтерв’ю з журналістом та блогером Данилом Мокриком.

«Наша розмова вийшла динамічною та цікавою. Про: лайку в постах у Facebook, формулу "як не лаятися?", найкращого президента України, ставлення до влади, про п’ятого президента Петра Порошенка та чинного президента України Володимира Зеленського, вибори 2019-го року, за кого голосував Данило Мокрик тоді, про очікування від кандидатів у президенти», — повідомив Кирило Передрій на своїй фейсбук-сторінці.

Попередня його співрозмовниця, комунікаційна директорка ГО «Навчай для України», яка раніше працювала керівницею відділу маркетингу та зв’язків з громадськістю «Видавництва Старого Лева», Оксана Зьобро, характеризуючи його, розповіла: «Сам пише тим, з ким хоче поговорити, переконує їх, не засмучується відмовами і раз за разом отримує згоди, сам готує запитання, не підглядає в заготовку під час розмови, знімає, монтує, викладає, шукає варіанти просування».

Тепер Кирило Передрій готується до розмови з інтервʼюером Славою Дьоміним.

Раніше Кирило Передрій публікував на своєму ютуб-каналі «Цікаво» інтерв’ю з Михайлом Подоляком, Дмитром Кулебою, Олегом Скрипкою, Олегом Філімоновим, Андрієм Садовим, Олесею Бацман, Павлом Зібровим, Сергієм Гайдаєм, Павлом Кириленком, Геннадієм Трухановим, Олександром Педаном, Вадимом Бойченком, Мартіном Єґером, Катериною Толстіковою, Муніром Мамедзаде та іншими.

Фото: Кирило Передрій / скриншот з ютубу

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду