Телеграм дозволив платним підписникам приховувати онлайн-статус

Телеграм дозволив платним підписникам приховувати онлайн-статус

12:23,
22 Січня 2024
1217

Телеграм дозволив платним підписникам приховувати онлайн-статус

12:23,
22 Січня 2024
1217
Телеграм дозволив платним підписникам приховувати онлайн-статус
Телеграм дозволив платним підписникам приховувати онлайн-статус
У новій версії месенджера «Телеграм» можна обмежити отримання особистих повідомлень.

Телеграм 21 січня презентував оновлення, яке включає нові функції. Зокрема, користувачі месенджера з платною підпискою Premium тепер мають можливість обмежити вхідні повідомлення та отримувати їх лише від авторизованих контактів або інших власників підписки.

Відповідні налаштування можна змінити в розділі «конфіденційність», вибравши опцію «повідомлення».

Крім того, оновлення дає можливість власникам підписок приховувати свій статус онлайн, водночас даючи змогу переглядати його в інших користувачів. Раніше приховування власного статусу онлайн автоматично вимикало можливість бачити цей статус в інших.

Для всіх користувачів месенджера впровадили можливість відстежувати, коли було прочитане конкретне повідомлення в особистому чаті. Для перегляду достатньо утримати палець на текстовій бульбашці.

Зазначимо, за кілька днів до цього розробники месенджера «Телеграм» випустили оновлення, яке дає можливість записувати  та надсилати «одноразові» голосові повідомлення, що зникають після прослуховування. Розробники подбали про те, щоб такі голосові повідомлення міг прослухати лише одержувач, його неможливо буде переслати. Для того, щоб скористатися функцією, потрібно лише затиснути значок мікрофона під час запису, змахнути вгору та обрати «1» в кружечку.

Нова версія «Телеграм» 10.6.1 доступна для встановлення. Щоб скористатися нововведеннями, потрібно оновити мобільний застосунок у Google Play або App Store. 

Нагадаємо, результати дослідження, проведеного українським сервісом Telemetrio, наприкінці 2023 року, засвідчили, що в Україні діє понад 33 тисячі активних телеграм-каналів із сумарною кількістю 282,6 млн підписників. При цьому Україна — на шостому місці у світовому списку за кількістю каналів з понад 1 мільйоном підписників.

Фото: Телеграм / Unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду