У месенджері «Телеграм» запровадили цитування у відповідях

У месенджері «Телеграм» запровадили цитування у відповідях

15:30,
31 Жовтня 2023
1886

У месенджері «Телеграм» запровадили цитування у відповідях

15:30,
31 Жовтня 2023
1886
У месенджері «Телеграм» запровадили цитування у відповідях
У месенджері «Телеграм» запровадили цитування у відповідях
Користувачам забезпечили перемотку відео в історіях та ширші налаштування посилань.

Месенджер «Телеграм» оновили до версії 10.2. Оновлення дає змогу цитувати фрагменти повідомлення під час відповіді на нього, надсилати свої відповіді в інші чати, здійснювати попередній огляд посилань тощо.

Для відповіді на повідомлення користувач може частину цього повідомлення взяти як цитату. Для цього потрібно натиснути на повідомлення, виділити необхідний текст і натиснути опцію «Цитувати». Під час натискання на цитату фокус з анімацією переміщуватиметься на точне місце в оригінальному повідомленні.

Свої відповіді також можна надсилати в інші чати, якщо є потреба відповісти особисто або перенести обговорення в іншу групу чи канал. Щоб відповісти в іншому чаті, потрібно торкнутися рядка відповіді над полем введення, натиснути опцію «Вибрати інший чат» та вибрати, куди саме надіслати.

Торкнувшись відповіді з іншого чату, можна відкрити повідомлення й у початковому чаті для користувача, який її створив.

Користувачам розширили можливості попереднього перегляду посилань, які вони додають. Тепер, створюючи повідомлення, можна розташувати попередній перегляд посилання над або під текстом, змінювати розмір фото, а також вибирати посилання для перегляду з декількох вручну — раніше автоматично «підхоплювалося» останнє додане.

Відео в історіях тепер можна перемотувати вперед і назад, утримуючи палець на екрані, а потім переміщуючи управо або вліво. При першому відкритті історій показується коротка інструкція, що охоплює основні жести для перегляду.

Оновлення вже доступне в App Store і Google Play, а для Mac/Windows його випустять протягом тижня.

Нагадаємо, у вересні в месенджері «Телеграм» змінили систему ранжування в пошуку публічних каналів і груп.

На фото — представлення оновлення Telegram 10.2

Фото: блог «Телеграм»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду