«Укрзалізниця» і Templify створили унікальну колекцію шаблонів для відео до Дня Незалежності

«Укрзалізниця» і Templify створили унікальну колекцію шаблонів для відео до Дня Незалежності

17:45,
23 Серпня 2023
1561

«Укрзалізниця» і Templify створили унікальну колекцію шаблонів для відео до Дня Незалежності

17:45,
23 Серпня 2023
1561
«Укрзалізниця» і Templify створили унікальну колекцію шаблонів для відео до Дня Незалежності
«Укрзалізниця» і Templify створили унікальну колекцію шаблонів для відео до Дня Незалежності
Колекція відеошаблонів присвячена вимушеним переселенцям, які повертаються додому.

«Укрзалізниця» разом з українським мобільним застосунком Templify підготували чуйну ініціативу до Дня Незалежності — створили колекцію шаблонів для автоматичного відеомонтажу під назвою «Додому». Відеошаблони створені, щоб підтримати дух українців, які мріють якнайшвидше повернутись додому, закарбувати спогади про щемливі моменти з близькими людьми та рідним краєм, повідомили у пресслужбі «Укрзалізниці».

Шаблони відео з колекції «Додому» допоможуть кожному втілити свої найтепліші спогади, емоції та відчуття у відеоформаті. Вони стануть ідеальним способом для українців виразити свою вдячність, почуття гордості за Україну та надії на світле майбутнє.

«З перших днів війни Укрзалізниця виконує свою місію — забезпечує безперебійне перевезення та рятує тих, хто опинився в небезпеці. За півтора року повномасштабної війни завдяки нашим провідникам, машиністам, колійникам та всій команді Укрзалізниці понад мільйон наших громадян повернулись на Батьківщину. Завдяки цьому Укрзалізниця стала символом незламності, надії та повернення додому. Нехай кожен, створюючи відео, згадає про дім, родину та друзів, близькі серцю місця України», — зазначила директорка департаменту інформаційної політики та стратегічних комунікацій «Укрзалізниці» Сабіна Абляєва.

Серія складається з 16 темплейтів. Кожен з них віддзеркалює унікальність та барвистість нашої країни. Для них використали кадри з потягів, перонів і українських пейзажів. Кожен темплейт супроводжується рядками з патріотичних пісень або віршів. Так користувачі зможуть розповісти власну захопливу історію про найвиразніші куточки України.

«Ми всі дуже прив’язані до своїх домівок, тому емоції, які ми переживаємо при поверненні, особливо трепетні, вони відкладаються в нашій пам’яті назавжди. Сподіваюся, що наші темплейти допоможуть закарбувати ці спогади на шляху додому та стануть символом повернення всіх вимушених переселенців до абсолютно безпечної України, без сирен, укриттів і страху за власне життя. Цією колаборацією я також прагну вкотре повернути нашу країну в світове інфополе, нагадати про ту кількість українців, яких війна позбавила можливості прокидатися в рідних стінах», — додала засновниця та CEO Templify Яна Абажер.

Ознайомитися з колекцією «Додому» та завантажити застосунок можна на App Store. Невдовзі він стане доступним також у Play Маrket. Усі темплейти серії безкоштовні.

Уточнимо, Templify — це український застосунок автоматичного відеомонтажу, яким сьогодні користуються понад 176 тисяч юзерів у майже 50 країнах світу. За допомогою штучного інтелекту та універсальних темплейтів, база яких поповнюється щотижня, Templify створює ролики професійного рівня менше ніж за 60 секунд. Застосунок є корисним інструментом для підприємців, контент-креаторів, SMM-ників та всіх, хто хоче робити круті ролики про своє життя, не вникаючи в процес відеомонтажу.

Фото: Templify

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду