Три колишні топменеджери подали до суду на Twitter

Три колишні топменеджери подали до суду на Twitter

13:40,
11 Квітня 2023
1288

Три колишні топменеджери подали до суду на Twitter

13:40,
11 Квітня 2023
1288
Три колишні топменеджери подали до суду на Twitter
Три колишні топменеджери подали до суду на Twitter
Позов пов’язаний з невідшкодованими судовими витратами у понад мільйон доларів.

У США колишній генеральний директор Twitter Параг Агравал та двоє інших колишніх керівників подали до суду на компанію за те, що вона не відшкодувала понад 1 мільйон доларів особистих судових витрат, у тому числі пов'язаних із розслідуванням, проведеним Мін'юстом США. Про це повідомила «Економічна правда», посилаючись на Financial Times.

Парага Агравала, колишнього головного юрисконсульта Twitter Віджаю Гадде та колишнього фінансового директора Неда Сігала звільнили у жовтні 2022 року після придбання компанії Ілоном Маском.

Вони стверджують, що компанія «відмовилася визнавати свої зобов'язання і оплачувати будь-які рахунки» після того, як вони особисто понесли «значні витрати», реагуючи на судові позови і розслідування, пов'язані з їхніми колишніми посадами.

Згідно з документами, поданими до суду штату Делавер, Міністерство юстиції контактувало з адвокатами Агравала і Сігала «щодо певних розслідувань, пов'язаних з компанією».

Незрозуміло, з чим були пов'язані ці розслідування і чи тривають вони досі.

У позові стверджується, що Агравал і Сігал також зазнали судових витрат у зв'язку із запитами Комісії з цінних паперів і бірж США у 2022 році. Комісія з цінних паперів і бірж США розслідує, чи порушив Ілон Маск законодавство про цінні папери, не надавши своєчасної інформації, коли він придбав 9,2% акцій компанії на початку минулого року.

FT також зазначило, що великі компанії часто покривають судові витрати керівників, пов'язані з їхнім службовим становищем та роботою.

Нагадаємо, у березні Ілон Макс у листі до працівників оцінив компанію у 20 мільярдів доларів. У жовтні минулого року бізнесмен придбав Twitter за 44 мільярди доларів.

Фото: help.twitter.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду