У роботі Twitter стався всесвітній збій

У роботі Twitter стався всесвітній збій

16:04,
14 Липня 2022
2225

У роботі Twitter стався всесвітній збій

16:04,
14 Липня 2022
2225
У роботі Twitter стався всесвітній збій
У роботі Twitter стався всесвітній збій
Найбільша кількість скарг надійшла з приводу роботи мобільної версії, але версія сайту для комп’ютерів також не працює.

У роботі сервісу мікроблогів Twitter стався глобальний збій. Про це повідомляє ZN. За даними сервісу Downdetector, що збирає інформацію про статус і збої в роботі соцмереж, месенджерів та застосунків в режимі реального часу, користувачі почали скаржитися на проблеми близько 15.00 14 липня.

Збій охопив вісь світ. Проблеми з доступом до Twitter фіксувалися у США, Туреччині, Німеччині, Польщі, Франції, Чехії, України та в інших країнах.

В Україні при спробі зайти на сайт, стрічка новин не оновлюється, а при перезавантаженні сервіс пише «Полмилка. Щось пішло не так, але не хвилюйтеся - це не ваша провина. Спробуємо ще раз».

Нагадаємо, що Twitter зараз переживає складні часи, адже Ілон Маск вийшов із угоди про купівлю компанії. З цього приводу Twitter звернувся до суду.

Фото: Brett Jordan/ Рexels

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду