У роботі соцмережі X стався збій

У роботі соцмережі X стався збій

09:53,
21 Грудня 2023
1292

У роботі соцмережі X стався збій

09:53,
21 Грудня 2023
1292
У роботі соцмережі X стався збій
У роботі соцмережі X стався збій
Під час збою користувачі не могли бачити нові повідомлення в соцмережі.

У роботі соціальної мережі X, яка раніше називалася Twitter, стався збій, що торкнувся користувачів з різних країн. Про це свідчать дані моніторингового сервісу Downdetector.

Збій був глобальним і спостерігався в різних країнах, зокрема Україні, Великій Британії, США та Індії. Згідно зі скаргами користувачів, помилка, причина якої залишається невідомою, не дозволяла їм переглядати твіти, хоча сповіщення про них надходили.

У той час як користувачі могли брати участь у Spaces і переглядати сповіщення в Х, твіти зникли з часових шкал і профілів, тому їх неможливо було побачити.

«Користувачі вебсайту та мобільного додатку бачили повідомлення "Ласкаво просимо в X" замість звичайних твітів у своїй стрічці», — зазначили в Independent, а також повідомили, що під час збою не працював і мобільний застосунок платформи.

Станом на 8:44 за Києвом роботу платформи нормалізували. У компанії не повідомили причини збою. На сторінці Twitter Status повідомлено, що всі системи соцмережі працюють.

Нагадаємо, Єврокомісія відкрила офіційне провадження, у межах якого з’ясовуватимуть, чи діяльність платформи X не порушує вимоги закону «Про цифрові послуги» у сферах, пов’язаних з управлінням ризиками, модерацією контенту, прозорістю реклами та доступом до даних для дослідників. Це перше розслідування щодо великої онлайн-платформи за законом «Про цифрові послуги».

Фото: логотип соумережі Х / Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду