Viber відновив роботу на Херсонщині

Viber відновив роботу на Херсонщині

18:54,
6 Липня 2022
1750

Viber відновив роботу на Херсонщині

18:54,
6 Липня 2022
1750
Viber відновив роботу на Херсонщині
Viber відновив роботу на Херсонщині
Вчора окупанти заблокували месенджер на території Херсонській області.

Viber знову повністю доступний для всіх користувачів в Україні.   «Команда Rakuten Viber успішно підтримує роботу застосунку в Херсоні й області після вчорашнього блокування окупантами», — йдеться в повідомленні компанії Rakuten Viber.

Про блокування ресурсу повідомили мешканці Херсона 5 липня. «Детектор Медіа» розповідав про те, що Viber на окупованих територіях є єдиним каналом для входу в онлайн-банкінг. Адже без українського мобільного зв'язку, що був відрізаний в Херсонській області минулого місяця, неможливо отримати смс-повідомлення від банку та підтвердити вхід до особистого кабінету.

Таким чином, блокуючи месенджер, окупанти намагалися відрізати область від української банківської системи.

Фото: Alok Sharma/ Рexels

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду