Гендиректор Twitter йде у відставку — CNBC

Гендиректор Twitter йде у відставку — CNBC

17:22,
29 Листопада 2021
1944

Гендиректор Twitter йде у відставку — CNBC

17:22,
29 Листопада 2021
1944
Гендиректор Twitter йде у відставку — CNBC
Гендиректор Twitter йде у відставку — CNBC
Автори:
Наразі Джек Дорсі є очільником Twitter та компанії з цифрових платежів Square.

Американське видання CNBC з посиланням на власні джерела повідомило, що генеральний директор Twitter Джек Дорсі йде у відставку.

Наразі невідомо, якими є причини звільнення та хто замінить Дорсі на посаді.

«Якщо він піде у відставку, наступному генеральному директору доведеться виконати анонсовані цілі Twitter. Раніше в цьому році компанія заявила, що до кінця 2023 року планує залучити 315 мільйонів щоденних активних користувачів, яких можна монетизувати, і щонайменше подвоїти свій річний дохід у цьому році», — пише CNBC.

Наразі Дорсі є генеральним директором Twitter та компанії з цифрових платежів Square.

Нагадаємо, Джек Дорсі заснував Twitter й обіймав посаду генерального директора соцмережі до 2008 року, потім його звільнили з цієї посади. Він повернувся в Twitter у 2015 році після того, як Дік Костоло пішов у відставку з посади генерального директора. Однак у 2020 році Дорсі знову вирішили відсторонити — його звільнення вимагали інвестори з Elliot Management. Рада директорів Twitter 3 листопада того ж року висловила підтримку Джеку Дорсі, тим самим захистивши його від звільнення.

У березні 2021 року засновник та голова Twitter Джек Дорсі продав на аукціоні Valuables свій перший твіт у вигляді невзаємозамінного токена (NFT). За нього заплатили більше $2,9 млн.

10 цікавих фактів про засновника Twitter Джека Дорсі — мільярдера, філантропа і колишнього панка — читайте у матеріалі MediaSapiens

Фото: amazonaws.com

 

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду