Засновник Twitter увійшов до ради директорів компанії Walt Disney

00:00,
25 Грудня 2013
1132

Засновник Twitter увійшов до ради директорів компанії Walt Disney

00:00,
25 Грудня 2013
1132
Засновник Twitter увійшов до ради директорів компанії Walt Disney
Співзасновник та голова Twitter Джек Дорсі (Jack Dorsey) увійшов до ради директорів відомої мас-медійної компанії, повідомляє Telegraph.

Своє призначення Дорсі прокоментував наступним чином: «Це і честь, і шок для мене – приєднатися до правління Disney. Це компанія, яку час не зачіпає, ми з нею зростаємо та нею захоплюємося».

Як виходить із заяви голови Walt Disney, Дорсі оцінили за новаторські ініціативи в області розвитку соціальних мереж. Так, Роберт Айгер (Robert Iger), заявив, що Дорсі – «талановитий підприємець, який допоміг у створенні принципово нового бізнесу в соціальних медіа та комерційній галузі».

«Перспективи, які він несе Disney та її раді є надзвичайно цінними і відповідають нашим стратегічним пріоритетам зокрема використанню останніх технологій та платформ для охоплення ширшої аудиторії та активізації зв’язків із нашими клієнтами», - йдеться у офіційній заяві керівника компанії.

Джек Дорсі є співзасновником мережі мікроблогів Twitter та першим, хто надіслав твіт. Він також керує компанією Square, що працює в сегменті систем онлайн-оплати.

Як повідомляється, прибуток Walt Disney за 2013 рік склав $45 млрд.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Джек Дорсі. digitalafro.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду