Instagram готує запуск платних підписок на блогерів

Instagram готує запуск платних підписок на блогерів

10:30,
10 Листопада 2021
2098

Instagram готує запуск платних підписок на блогерів

10:30,
10 Листопада 2021
2098
Instagram готує запуск платних підписок на блогерів
Instagram готує запуск платних підписок на блогерів
Автори:
Вони коштуватимуть $0,99 та $4,99.

Соціальна мережа Instagram готує запуск функції платних підписок, яка дозволить користувачам платити за ексклюзивний контент блогерів. Про це пише TechCrunch.

У Instagram нову функцію поки не додали. Водночас у магазині App Store 1 листопада вже опублікували вартість платної підписки: $0,99 та $4,99.

«Зазвичай Instagram тестує нові функції з меншою групою авторів, перш ніж зробити їх загальнодоступними. Якщо найближчим часом компанія запускає підписку на Instagram у США, як свідчать ці оновлення в додатку, ви можете не одразу побачити нову опцію серед авторів, на яких ви підписані», — уточнили у виданні.

Раніше керівництво Instagram говорило, що працює над «ексклюзивними історіями». Ця функція передбачає, що після оплати підписки користувачі матимуть доступ до Stories, які не будуть доступні для широкої авдиторії.

Нагадаємо, у жовтні 2021 року соціальна мережа Instagram запустила функцію, яка дозволяє всім користувачам розміщувати гіперпосилання у Stories. Якщо раніше ця функція була доступна лише для облікових записів з понад 10 тисячами підписників, то нині додати посилання в сторіз можуть усі користувачі, незалежно від статусу акаунта та кількості підписників.

Фото: unsplash, Apple / TechCrunch

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду