Instagram відмовляється від IGTV

Instagram відмовляється від IGTV

13:35,
6 Жовтня 2021
2485

Instagram відмовляється від IGTV

13:35,
6 Жовтня 2021
2485
Instagram відмовляється від IGTV
Instagram відмовляється від IGTV
Автори:
Тепер відео, опубліковані в головній стрічці Instagram, можуть тривати до 60 хвилин.

Соціальна мережа Instagram вирішила відмовитися від відеоформату IGTV та запустити новий формат перегляду відео — «Instagram TV». Про це повідомили The Verge.

Instagram визнав, що IGTV був невдалим, тому вирішив провести ребрендинг та запустити «Instagram TV». Прессекретар соцмережі каже, що додаток IGTV, який зараз називається «Instagram TV», залишиться «місцем, яке люди можуть відвідати, щоб переглянути відео».

Тепер відео, опубліковані в головній стрічці Instagram, можуть тривати до 60 хвилин — тривалість, яка раніше була лише для роликів IGTV. Також, щоб переглянути відео, користувачам більше не доведеться виходити з головної стрічки. Відеострічки та відео IGTV будуть об’єднані в «Instagram TV», яка отримає єдину вкладку на сторінках профілю.  

Відеоплатформу IGTV компанія запустила 2018 року. Її презентували, як аналог традиційному телебаченню, а також місце, де автори зможуть розміщувати довгі відео. Відкрити IGTV можна як з Instagram, так і з окремого додатка. У 2021 році соціальна мережа Instagram повідомила, що розробляє нову систему пошуку для мобільного додатка, яка показуватиме пропозиції фото та відео замість акаунтів користувачів, хештегів і місць. Водночас компанія Facebook оновила свої додатки Instagram та Messenger і додала функцію, яка дозволяє користувачам створювати перехресні групові чати.

Фото: Google Play

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду