Twitter призупинила верифікацію профілів

Twitter призупинила верифікацію профілів

10:14,
16 Серпня 2021
1619

Twitter призупинила верифікацію профілів

10:14,
16 Серпня 2021
1619
Twitter призупинила верифікацію профілів
Twitter призупинила верифікацію профілів
Автори:
Рішення ухвалили після того, як у липні Twitter визнала, що «блакитні прапорці» помилково отримали кілька ботів.

Компанія Twitter 13 серпня повідомила, що призупинила програму верифікації профілів на кілька тижнів.

У компанії розповіли, що програму верифікації хочуть вдосконалити. Twitter запевнила, що подані заявки — розглянуть, однак подачу нових наразі призупинили.

The Verge пише, що рішення ухвалили після того, як у липні Twitter визнала, що «блакитні прапорці» помилково отримали кілька ботів.

Нагадаємо, у липні 2021 року стало відомо, що соцмережа Twitter тестує кнопки «за» та «проти» під публікаціями. Раніше ЗМІ писали, що Twitter може запровадити реакції-смайли на дописи у стилі Facebook. Наразі у Twitter за допомогою смайлів можна реагувати на приватні повідомлення. 11 серпня 2021 року Twitter оновила дизайн вебверсії, а саме: змінила шрифт та зробила більш контрастні кольори.

Фото: Twitter

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду