Twitter планує інтегрувати біткоін у свої продукти та послуги

Twitter планує інтегрувати біткоін у свої продукти та послуги

14:28,
23 Липня 2021
1924

Twitter планує інтегрувати біткоін у свої продукти та послуги

14:28,
23 Липня 2021
1924
Twitter планує інтегрувати біткоін у свої продукти та послуги
Twitter планує інтегрувати біткоін у свої продукти та послуги
Автори:
Зокрема це стосується платних підписок, Tip Jar та Super Follows.

Генеральний директор Twitter Джек Дорсі заявив, що біткоін стане «великою частиною» майбутнього компанії, оскільки він бачить можливості інтегрувати криптовалюту в існуючі продукти та послуги Twitter, включаючи торгівлю, підписки та нові доповнення, такі як Twitter Tip Jar та Super Follows. Про це пише TechCrunch.

Дорсі вже багато років є палким захисником біткоінів. Він часто публічно рекламував криптовалюту, кажучи, що це нагадує йому про «перші дні інтернету» і що за його життя не було «нічого важливішого», над чим би він працював. Як саме він планує інтегрувати криптовалюту в соцмережу – поки що детально не описується.

«Якщо в Інтернеті є своя валюта, глобальна валюта, ми можемо рухатися набагато швидше за допомогою таких продуктів, як Super Follows, Commerce, Subscriptions, Tip Jar, і ми зможемо зв’язатись із кожною людиною на планеті», – зазначив Дорсі.

Він додав, що Twitter не буде одиноким у реалізації криптостратегії, оскільки Facebook підтримує цифрову валюту Diem.

Раніше експерти підрахували, що одна транзакція біткоінів має більший вуглецевий слід, ніж перегляд 100 000 годин відео на YouTube. Найбільший аргумент проти біткоінів на ринку полягає в тому, що вони споживають занадто багато енергії. Саме тому деякі країни, накшталт Китаю, не хочуть, щоб оператори видобутку біткоінів знаходились на їхній території. Але є й інша сторона. Наприклад, у Сальвадорі, де біткоін стане офіційним платіжним засобом вже у вересні, для його видобутку використовують чисту енергію вулканів. 

У Tesla відмовились приймати біткоіни для оплати через стурбованість «швидко зростаючим використанням викопного палива для майнінгу і транзакцій». 

Нагадаємо, у березні 2021-го Джек Дорсі продав свій перший допис у соціальній мережі в якості цифрового активу NFT за $2,9 млн, лот оплатили криптовалютою Ethereum. До слова, співзасновник Ethereum вирішив залишити криптоіндустрію через побоювання щодо власної безпеки.

Фото: wired.com

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду