Amazon купує одного з найбільших видавців подкастів Wondery

Amazon купує одного з найбільших видавців подкастів Wondery

14:36,
4 Січня 2021
1300

Amazon купує одного з найбільших видавців подкастів Wondery

14:36,
4 Січня 2021
1300
Amazon купує одного з найбільших видавців подкастів Wondery
Amazon купує одного з найбільших видавців подкастів Wondery
Автори:
За даними ЗМІ, сума угоди може сягати $300 млн.

Компанія Amazon оголосила про покупку студії подкастів Wondery - вона стане частиною Amazon Music. Суму й умови угоди в компанії не розкривають. Про це повідомляється на сайті Amazon.

Разом з Wondery компанія сподівається прискорити зростання і розвиток подкастів, а також залучити авторів на свою платформу.

«Wondery зможе надавати ще більш якісний, інноваційний контент і продовжувати свою місію зі створення світу розваг для своєї аудиторії», - йдеться в повідомленні компанії.

У листопаді 2020 року Bloomberg повідомляв, що Apple і Sony Music Entertainment вели переговори про можливу покупку Wondery. У грудні Wall Street Journal повідомляв, що Amazon веде переговори про покупку Wondery за ціною понад $300 млн.

Видання The Verge відмічає, що таким чином Amazon планує скласти конкуренцію стрімінговій платформі Spotify.

Wondery - найбільший незалежний видавець подкастів. У жовтні 2020 року компанія нараховувала 8 млн унікальних слухачів станом на жовтень. За даними аналітичної фірми Podtrac, кількість стрімів і завантажень подкастів Wondery досягло 58 млн. Серед подкастів Wondery - драма Dirty John та серіал про лікарів та медичну систему Dr. Death.

Нагадаємо, у вересні Amazon запустила платформу для прослуховування подкастів. Поки що послуга доступна для користувачів сервісів Amazon у Великобританії та США. Для прослуховування подкастів користувачі мають увійти у свій обліковий запис Amazon. Також їх можна слухати за допомогою Amazon Music.

Фото: Amazon

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду