Відтепер у Viber можна блокувати «невідомих абонентів»

Відтепер у Viber можна блокувати «невідомих абонентів»

11:11,
13 Квітня 2021
10727

Відтепер у Viber можна блокувати «невідомих абонентів»

11:11,
13 Квітня 2021
10727
Відтепер у Viber можна блокувати «невідомих абонентів»
Відтепер у Viber можна блокувати «невідомих абонентів»
Автори:
Внаслідок активації нової функції «блокування невідомих абонентів», користувач не отримуватиме сповіщення про дзвінки від невідомих контактів.

Для того, аби убезпечити своїх користувачів від дзвінків шахраїв, Viber вводить нову функцію «Блокування невідомих абонентів». Після того, як користувач активує нову функцію, він не отримуватиме сповіщення про дзвінки від невідомих контактів. Про це компанія Viber повідомила пресрелізом.

Повідомляється, що нова функція вже доступна в останній версії додатку. Користуватися нею можуть всі користувачі з українськими номерами.

Увімкнути функцію можна так:

— Відкрийте розділ «Додатково» всередині Viber;

— Увійдіть у «Параметри» та оберіть пункт «Виклики й повідомлення»$

— Увімкніть тумблер навпроти пункту «Блокування невідомих абонентів».

«Після цього користувач не буде отримувати вхідні відео- і аудіодзвінки від невідомих контактів. Інформація про ці виклики буде відображатись тільки в списку чатів як "Пропущений дзвінок", а також у розділі "Недавні дзвінки". Так, користувачі не пропустять нічого важливого і зможуть передзвонити у разі необхідності. Захист від небажаних дзвінків працює як на Android та iOS пристроях, так і на комп'ютерній версії додатка», — повідомляють у Viber.

Раніше Viber додав опцію «Запити на повідомлення», через яку всі запрошення від незнайомих до спільнот та групових чатів потрапляють в окрему теку всередині додатка.

Також MediaSapiens писав, що Viber запустив нову функцію Chatbot Payments завдаяки якій користувачі месенджера зможуть використовувати платформу для купівлі товарів та послуг та їх оплати.

Фото: Viber

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду