У месенджері Slack з'являться stories та відеодзвінки

У месенджері Slack з'являться stories та відеодзвінки

18:00,
8 Жовтня 2020
1896

У месенджері Slack з'являться stories та відеодзвінки

18:00,
8 Жовтня 2020
1896
У месенджері Slack з'являться stories та відеодзвінки
У месенджері Slack з'являться stories та відеодзвінки
Автори:
Поки обидві функції знаходяться на етапі тестування, їх планують запустити до кінця 2020 року.

У корпоративному месенджері Slack з'являться дві нові функції. По-перше, це stories, як в Instagram. По-друге, це аудіовиклики у форматі push-to-talk. Обидві функції планують запустити до кінця 2020 року, повідомляє The Verge.

У компанії таким способом  сподіваються  повернути атмосферу офісної взаємодії, за якою нудьгують багато співробітників на карантині.

Stories в Slack будуть способом відзначитися, відзвітувати про виконану роботу тощо. Slack все ще експериментує з тим, як будуть відображатися історії.

Месенджер також планує запустити аудіо-чат. Він буде працювати за системою push-to-talk - користувачі зможуть відправляти спонтанні аудіо-повідомлення колегам в каналі.

Голосовий чат буде працювати як дзвінок в Discord - у вигляді голосового каналу, до якого члени команди зможуть підключатися і відключатися в будь-який момент, щоб поговорити з тими, хто перебуває онлайн.

Обидві функції знаходяться на етапі тестування.

Нагадаємо, соціальна мережа Instagram тестує дві новій функції, що запобігають булінгу. Одне з нововведень – приховування образливих коментарів. Друга функція – попередження. Тепер, коли людина хоче поширити образливий коментар, їй будуть нагадувати про наслідки булінгу в соцмережах.

Фото: The Verge

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду