Британський телеведучий побив рекорд Дженніфер Еністон в Instagram

Британський телеведучий побив рекорд Дженніфер Еністон в Instagram

16:30,
28 Вересня 2020
2804

Британський телеведучий побив рекорд Дженніфер Еністон в Instagram

16:30,
28 Вересня 2020
2804
Британський телеведучий побив рекорд Дженніфер Еністон в Instagram
Британський телеведучий побив рекорд Дженніфер Еністон в Instagram
Автори:
Щоб досягти одного мільйона підписників в соцмережі, Девіду Аттенборо знадобилось менше 5 годин.

Британський натураліст і телеведучий Девід Аттенборо отримав мільйон фоловерів у Instagram за 4 години і 44 хвилини. Це найкоротший проміжок часу, за який вдалось зібрати таку кількість підписників, повідомляє «BBC Україна».

До цього цей рекорд належав американській акторці з серіалу «Друзі» Дженіфер Еністон  вона досягла мільйона підписників за 5 годин 16 хвилин.

«Я роблю цей крок і досліджую цей новий спосіб спілкування, оскільки, як ми всі знаємо, наш світ у біді. Континенти горять. Льодовики тануть. Коралові рифи гинуть. Риби зникають із наших океанів. Список можна продовжувати і продовжувати. Порятунок нашої планети — це комунікаційний виклик», — зазначив Атенборо в своєму першому дописі.

Переглянути цей допис в Instagram

David Attenborough has spent a lifetime travelling, exploring the wild places of our planet and documenting the living world in all its variety and wonder. He’s also witnessed the damaged caused. Saving our planet is now a communications challenge. We know what to do, we just need the will. That’s why we want to share this message on Instagram. Because there is hope and together, we can inspire change. Social media isn’t David’s usual habitat so while he’s recorded messages solely for Instagram, like the one in this post, we're helping to run this account. In case you’re wondering, ‘we’ are Jonnie and Colin and we worked with David on A Life On Our Planet. So, as well as sharing the messages he’s recorded especially for this account we’ll also post some exclusive clips and behind the scenes content. Stay tuned.

Допис, поширений A Life On Our Planet (@davidattenborough)

Він також розповів, що використовуватиме платформу для поширення відео, в яких пояснюють проблеми планети і те, як з ними можна боротися.

За добу загальна кількість фоловерів сера Аттенборо зросла до 2,5 млн. Зараз на сторінці 4,5 млн пдписників.

Девід Аттенборо  один із найзнаменитіших у світі ведучих-натуралістів. Його вважають піонером документальних фільмів про природу. За свою діяльність у 1985 році був посвячений в лицарі.

Нагадаємо, Дженніфер Еністон зареєструвалась в Instagram в жовтні 2019 року. Вона опублікувала у соціальній мережі фото з іншими зірками серіалу «Друзі» — Кортні Кокс, Лізою Кудроу, Меттом Лебланом, Меттью Перрі та Девідом Швіммером. Це селфі спричинило масу коментарів та вподобань, через які в Instagram стався збій. Деякий час користувачі не могли підписатися на її сторінку.

Фото: realist.online

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
АМОН
10:52 / 29.09.2020
Дійсно заслужений рекорд!)))
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду