Twitter додаватиме пояснення до найпопулярніших дописів

Twitter додаватиме пояснення до найпопулярніших дописів

13:35,
2 Вересня 2020
1693

Twitter додаватиме пояснення до найпопулярніших дописів

13:35,
2 Вересня 2020
1693
Twitter додаватиме пояснення до найпопулярніших дописів
Twitter додаватиме пояснення до найпопулярніших дописів
Автори:
Закріплені твіти будуть визначатись комбінацією алгоритмів і людського чинника.

Соціальна мережа Twitter буде додавати закріплені твіти і пояснювати користувачам, чому вони стали популярними. Це має допомогти людям розібратись в трендах соціальної мережі. Про це повідомляється в блозі Twitter.

Закріплені твіти будуть визначатись комбінацією алгоритмів і людського чинника. При цьому описи трендів будуть контролювати люди. Алгоритми будуть використовувати, щоб у закріплені твіти не потрапив спам або образливий контент. 

Запровадити нову функцію в соціальній мережі вирішили після того, як минулого року 500 тисяч користувачів запитали: «Чому це популярне?».

Іншою важливою причиною запровадження закріплених твітів з поясненням є постійна критика трендів соціальної мережі. Twitter закидають, що він поширює дезінформацію.

Запровадити нову функцію в соціальній мережі планують вже у найближчі кілька тижнів. Спершу твіти з поясненнями будуть доступні на мобільних пристроях на iOS та Android, згодом вони стануть доступними і для користувачів десктопної версії. 

Закріплені твіти будуть доступними для користувачів Twitter у 17 країнах. Серед них - США, Іспанія, Єгипет, Саудівська Аравія, Бразилія. України серед них немає.

Нагадаємо, соціальна мережа Twitter запускає новий лічильник твітів «Цитування твіту», який показує, скільки разів допис цитували й поширювати разом з коментарями. Це дозволить спростити пошук ретвітів. Лічильник розташований між мітками «Ретвіти» та «Подобається». 

Фото: Unsplash, Twitter

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду