Стало відомо, хто найбільше заробляє на TikTok

Стало відомо, хто найбільше заробляє на TikTok

19:30,
6 Серпня 2020
3879

Стало відомо, хто найбільше заробляє на TikTok

19:30,
6 Серпня 2020
3879
Стало відомо, хто найбільше заробляє на TikTok
Стало відомо, хто найбільше заробляє на TikTok
Автори:
Блогери найбільше заробляють на рекламних інтеграціях з брендами.

Американське видання Forbes склало перший рейтинг найбільш високооплачуваних зірок TikTok. До нього увійшли сім блогерів, кожен з яких з червня 2019 року по червень 2020 року заробив більше $ 1 млн. При складанні рейтингу враховувалися лише ті блогери, які стали відомі у TikTok.

Аддісон Рей Істерлінг

@addisonre

Want a chance to duet with me? Use this song & create your own TikTok to enter the ##InMyAEJeans Challenge! Learn more @americaneagle ##AEContest ##ad

♬ #InMyAEJeans - Tropkillaz

19-річна блогерка заробила за рік $5 млн у 2020 році за допомогою TikTok. Дівчина має рекламні інтеграції з Reebok, Daniel Wellington та інші. Крім того, Аддісон випустила власну лінію косметики Item Beauty в партнерстві зі стартапом Madeby, стала обличчям American Eagle і разом з мамою запустила подкаст на Spotify.

Чарлі Д'Амеліо

@charlidamelio

dc @zach..vance

♬ BRICKBOYDIOR - LIFE OF BRICK VMESHBEATS MASHUP - vmeshbeats

За рік Чарлі заробила в TikTok $ 4 млн. Вона записувала відео на TikTok на Паризькому тижні моди для Prada, знімалася в рекламі Суперкубка, уклала спонсорську угоду з косметичною компанією EOS, разом з сестрою Діксі стала новим обличчям Hollister, а також випустила свій власний мерч.

Діксі Д'Амеліо

@dixiedamelio

1 day!!!! ##morphe2xcharlidixie ##morphe2 ##morphe2foryou @morpheofficial

♬ Smile - Lily Allen

Блогерка заробила $2,9 млн. Разом з сестрою Чарлі вона запустила лінію косметики в партнерстві з Morphe. Після популярності на TikTok Діксі початку музичну кар'єру: її перший сингл Be Happy зібрав 58 млн переглядів і посів перше місце в трендах YouTube.

Лорен Грей

@lorengray

so we survived the tiktopocalypse ?????

♬ wild thots - anim3edjts

Блогерка за рік отримала $ 2,6 млн. У 2018 році вона уклала угоду з Virgin Records і випустила вісім синглів. У Лорен є рекламні інтеграції зі Skechers, Hyundai та Burger King. Зараз дівчина співпрацює з косметичним брендом Revlon.

Джон Річардс

@joshrichards

Read the hoodie @brycehall

♬ HATCHBACK BLADEZ - kyleyoumadethat

За допомогою TikTok блогер заробив $1,5 млн. Він мав рекламні контракти з Reebok і HouseParty, випустив свій мерч, а також став співзасновником компанії з управління талантами TalentX і бізнесу з виробництва напоїв Ani Energy.

Майкл Лі

@justmaiko

Let’s have fun ???? Dance it out using ##ThisIsBliss & ##ClearGenius and follow @bliss for a chance to win $500 worth of product! ##ad

♬ This Is Bliss - Bliss feat. Mel Senese

Блогер за рік заробив $1,2 млн завдяки співпраці виробником енергетиків Bang - він кілька разів в тиждень розміщує пости зі згадуванням напою. 

Спенсер Ікс

@spencerx

Drafts @justmaiko @itsjonathanle

♬ original sound - spencerx

Блогер співпрацює з брендами Uno, Oreo і Sony, а також отримує донати від своїх підписників. Це за рік принесло йому $ 1,2 млн.

Нагадаємо, в Україні динамічно зростає TikTok, який на початку 2020 року привабив 260 тисяч українців, а нині їх число виросло до 1,23 мільйона.

Фото: Forbes

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду