Вчитель фізики з Одеси, який публікує уроки онлайн, отримав срібну кнопку YouTube

Вчитель фізики з Одеси, який публікує уроки онлайн, отримав срібну кнопку YouTube

11:10,
15 Квітня 2020
9491

Вчитель фізики з Одеси, який публікує уроки онлайн, отримав срібну кнопку YouTube

11:10,
15 Квітня 2020
9491
Вчитель фізики з Одеси, який публікує уроки онлайн, отримав срібну кнопку YouTube
Вчитель фізики з Одеси, який публікує уроки онлайн, отримав срібну кнопку YouTube
Автори:
Таку кнопку в YouTube дарують та насилають блогерам, які зібрали 100 тисяч підписників. У вчителя-блогера з Одеси їх вже набагато більше.

Павло Віктор, вчитель фізики з Одеси, який має свій канал та викладає в інтернет свої уроки, отримав срібну кнопку YouTube.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Цікаво, що канал пана Павла вже доволі давно перейшов позначку у 100 тисяч підписників: зараз кількість фоловерів влогу складає понад 463 тисячі користувачів. Тим не менше, срібну кнопку від YouTube він отримав лише нещодавно.

Канал на YouTube Павло Андрійович веде вже понад п'ять років. Спочатку він ділився записами своїх уроків, щоб допомогти надолужити матеріал дітям, які пропустили заняття. Крім того, вчитель записував ролики, коли в школі оголошували карантин.

Зараз канал викладача дивляться не тільки його учні, а й школярі з різних країн, які цікавляться фізикою.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens підготував список порад для YouTube-блогерів.

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Катерина
18:07 / 16.04.2020
Та чого ж ви така зла "Правда"? В Одесі, Харкові та в багатьох містах України, ще залишилися російськоиовні класи та школи. Уроки у нього, справді, шикарні, гарно пояснює, приклади наочні. А те, що не за українською програмою, так то справа керівництва закладу, він в ліцеї викладає. Не заздріть, а зробіть свої цікаві уроки - укрпїнською.
Правда
17:07 / 16.04.2020
Доброго дня! Ви розумієте, що дана людина працює за російською програмаю, російськими підручниками та російською мовою на уроці. Дані уроки зняті під час навчального процесу і в них він порушує законодавство України. На рахунок якості, як для російської навчальної прграми то він дуже чудово її виконує під час навчального процесу в українській школі. Найпопулярніший канал з повними поясненнями домашніх завдань з фізики Андрія Ісака набирає по декілька тисяч переглядів, а тут мільйони. Здогадайтеся на яку аудиторію працює дана людина. Проблема навіть не в мові, а у відкритому порушенні законодавства України та навчання дітей за російським стандартом освіти. Щоб не бути багатослівним. Підручник з фізики для 7 класу (Україна): https://pidruchniki.in.ua/fizika-7-klas-bar-yahtar-2015/ Підручник з фізики для 7 класу (Росія): https://www.litmir.me/BookFileDownloadLink/?id=358525&inline=1 Відеоуроки з youtobe каналу "Павел ВИКТОР" для 7 класу: https://www.youtube.com/watch?v=2JGbRnJfG0g&list=PL1Us50cZo25nsoM_r05Jcx5VX5uKF1seU Якщо провести паралелі то навчання йде за російською програмою, російським підручником та російскьою мовою. Чи дійсно цей вчитель навчає українців?
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду