YouTube видалив канал народного депутата Олександра Дубінського

YouTube видалив канал народного депутата Олександра Дубінського

14:32,
28 Січня 2021
2591

YouTube видалив канал народного депутата Олександра Дубінського

14:32,
28 Січня 2021
2591
YouTube видалив канал народного депутата Олександра Дубінського
YouTube видалив канал народного депутата Олександра Дубінського
Автори:
Незадовго до видалення Дубінський намагався змінити адресу свого каналу, щоб юридично доводити, що канал йому не належить.

Сервіс відеохостингу YouTube «за порушення правил спільноти» видалив канал блогера та народного депутата фракції «Слуга народу» Олександра Дубінського, проти якого уряд США нещодавно запровадив санкції. У каналу було понад 350 тисяч підписників.

Канал неможливо знайти у пошуку, також недоступні усі відео, які були завантажені на канал політика, в тому числі й відеозвернення до президента Володимира Зеленського. При переході на канал Дубінського, сервіс видає повідомлення «Ця сторінка недоступна. Спробуйте пошукати щось інше».

«Схоже, його (Дубінського) Youtube екаунт видалений. Це прямий наслідок дії санкцій, про який ми відразу попереджали. Спробую передбачити, що наступний буде facebook», - написала виконавчий директор та член правління Центру протидії корупції Дарія Каленюк.

Видалення каналу підтвердив і сам Олександр Дубінський на своїй сторінці в Facebook. 

«Ще 10 днів тому я заявляв на пресконференції, що після рішення Мінфіну США про санкції, яке було прийнято в результаті абсолютно помилкового доносу на мене українських аферистів буде здійснюватися блокування соціальними мережами моїх сторінок. Сьогодні це сталося зі сторінкою в ютубі. Тепер жертвами тимчасової безкарності аферистів стали і сотні тисяч моїх передплатників. Їх просто позбавили можливості отримувати інформацію від народного депутата України», - написав політик.

Раніше він намагався змінити адресу свого каналу з youtube.com/c/DubinskyPro на youtube.com/channel/UCkSEiqZZeAGyADNJwLd-Wjg. Ймовірно, це було зроблено для того, щоб юридично доводити, що канал не належить Дубінському.

Нагадаємо, 15 січня перестав працювати сайт Олександра Дубінського dubinsky.pro. Домен dubinsky.pro зареєстрували в 2016 році через американський хостинг GoDaddy.com в Аризоні. Востаннє він оновлювався 14 січня.

11 січня 2021 року уряд США запровадив санкції проти народного депутата України Олександра Дубінського та ще низки українських громадян та медіа через імовірне втручання в американські вибори. Їх обвинувачують у втручанні в американські вибори та приналежності до «російської мережі впливу». Президент України Володимир Зеленський не буде реагувати на американські санкції проти Дубінського. Читайте досьє MediaSapiens, хто такий Олександр Дубінський.

Фото: YouTube

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду