Facebook запустила додаток, де користувачам платять за проходження опитувань

12:06,
26 Листопада 2019
2801

Facebook запустила додаток, де користувачам платять за проходження опитувань

12:06,
26 Листопада 2019
2801
Facebook запустила додаток, де користувачам платять за проходження опитувань
Автори:
У компанії пообіцяли не продавати інформацію про користувачів третім сторонам і не публікувати її без дозволу, а опитування в додатку Viewpoints їм потрібне суто для «внутрішнього користування».

Компанія Facebook представила додаток Viewpoints, у якому користувачі будуть отримувати грошову винагороду за проходження опитувань та інших завдань.

Про це компанія повідомила у своєму офіційному блозі.

Зараз сервіс працює тільки в США, але компанія планує запустити його в інших країнах у 2020 році. Сервіс доступний тільки для користувачів, яким виповнилося 18 років.

Повідомляють, що для участі в опитуваннях необхідно підключити до Viewpoints аккаунт у Facebook. Також система запитає’ ім'я користувача, адресу його електронної пошти, країну проживання, дату народження і стать, а в деяких випадках також і локацію.

У компанії пообіцяли не продавати інформацію про користувачів третім сторонам і не публікувати її без дозволу, а опитування їм потрібне суто для «внутрішнього користування». Там пояснили, що запустили додаток аби «поліпшити свої продукти» і «зменшити негативний вплив соцмереж».

Перед кожним опитуванням у Facebook обіцяють розповідати, як саме там буде використовуватися зібрана інформація. За участь користувачі будуть отримувати бонусні бали, які можна вивести на рахунок в PayPal при досягненні певної кількості балів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Facebook тестує новий список друзів, який нагадує функцію Instagram.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Facebook Blog
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду