ms.detector.media
MediaSapiens
Facebook Blog
26.11.2019 12:06
Facebook запустила додаток, де користувачам платять за проходження опитувань
У компанії пообіцяли не продавати інформацію про користувачів третім сторонам і не публікувати її без дозволу, а опитування в додатку Viewpoints їм потрібне суто для «внутрішнього користування».

Компанія Facebook представила додаток Viewpoints, у якому користувачі будуть отримувати грошову винагороду за проходження опитувань та інших завдань.

Про це компанія повідомила у своєму офіційному блозі.

Зараз сервіс працює тільки в США, але компанія планує запустити його в інших країнах у 2020 році. Сервіс доступний тільки для користувачів, яким виповнилося 18 років.

Повідомляють, що для участі в опитуваннях необхідно підключити до Viewpoints аккаунт у Facebook. Також система запитає’ ім'я користувача, адресу його електронної пошти, країну проживання, дату народження і стать, а в деяких випадках також і локацію.

У компанії пообіцяли не продавати інформацію про користувачів третім сторонам і не публікувати її без дозволу, а опитування їм потрібне суто для «внутрішнього користування». Там пояснили, що запустили додаток аби «поліпшити свої продукти» і «зменшити негативний вплив соцмереж».

Перед кожним опитуванням у Facebook обіцяють розповідати, як саме там буде використовуватися зібрана інформація. За участь користувачі будуть отримувати бонусні бали, які можна вивести на рахунок в PayPal при досягненні певної кількості балів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Facebook тестує новий список друзів, який нагадує функцію Instagram.

ms.detector.media