У Києві відбудеться акція «5 днів без куріння та алкоголю»

00:00,
12 Жовтня 2012
465

У Києві відбудеться акція «5 днів без куріння та алкоголю»

00:00,
12 Жовтня 2012
465
У Києві відбудеться акція «5 днів без куріння та алкоголю»
Проект стартуватиме в неділю, 14 жовтня, та триватиме рівно п’ять днів. Кульмінацією проекту стане флеш-моб, який відбудеться 14 жовтня о 16.00 на Майдані Незалежності. 

Освітній некомерційний молодіжний проект «Апгрейд» прагне змінити невтішну ситуацію з курінням та вживанням алкоголю в Україні на краще, організувавши акцію «5 днів без…». Адже дуже часто люди просто не знають, як позбутися шкідливих звичок і стати на шлях здорового способу життя.

Організатори пропонують активній молоді на 5 днів відмовитися від споживання алкоголю і сигарет. На їхню думку, відчувши краще самопочуття, ці люди зможуть відмовитися від цих звичок у майбутньому.

На акцію «5 днів без…» можна зареєструватися волонтером та запропонувати батькам, друзям або простим перехожим на 5 днів відмовитися від куріння чи алкоголю.

Акція проходитиме Києві на станціях метро: Майдан, Хрещатик, Театральна, Льва Толстого, Золоті ворота, Палац Спорту, Олімпійська, Виставковий центр, Політехнічний інститут, Контрактова площа, Оболонь, Мінська,Осокорки, Позняки, Лук’янівська, та Шулявська.

Акція проходитиме з 12.00 до 18.00.

Кульмінацією проекту стане флеш-моб, який відбудеться 14 жовтня о 16.00 на Майдані Незалежності.

Зареєструватися волонтером можна тут.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
asiainf
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду