У Мексиці протягом місяця святкуватимуть 100-ту річницю сигарет Camel

00:00,
30 Квітня 2013
524

У Мексиці протягом місяця святкуватимуть 100-ту річницю сигарет Camel

00:00,
30 Квітня 2013
524
У Мексиці протягом місяця святкуватимуть 100-ту річницю сигарет Camel
Пізніше святкування пройдуть в інших країнах Латинської Америки.

Japan Tobacco International розпочало масштабну промо-кампанію бренду Camel у Латинській Америці. В якості інформаційного приводу використали 100-ту річницю виходу на ринок сигарет цієї марки, а локацією для святкувань стали магазини Duty Free в аеропортах Мексики.

У цих магазинах покупці можуть придбати лімітовану серію сигарет Camel у пачках, дизайн яких розробили спеціально до ювілею. А в самих аеропортах розмістили інсталяції верблюдів, які є символом бренду, зробили спеціальні Camel smoking zone (Кемел-зони для куріння) і брендували рекламними плакатами територію магазинів.

Промо-інсталяції Camel в аеропрту Мехіко

Промо-інсталяції Camel в аеропрту Мехіко

«У більшості країн реклама сигарет заборонена, у Мексиці – ця заборона доволі слабка. Адже сигарети можна рекламувати у журналах, через емейл-розсилку та в установах, відвідувати які можуть лише дорослі. Очевидно, магазини Duty Free підпали під останню категорію, і JTI цим скористалося. Тепер вони можуть рекламувати сигарети не лише жителям Мексики, але й гостям зі всього світу.  І це дуже сильний маркетинговий хід, завдяки якому JTI змогла частково вийти на недоступну в інших країнах аудиторію», – прокоментувала рекламну кампанію медіаексперт Лєра Лауда.

Рекламні принти Camel до 100-ї річниці бренду

Також у рамках кампанії відзняли промо-ролик, героями якого, що характерно, стали винятково жінки – молоді, стильні, успішні.

«Серед жінок курців менше, ніж серед чоловіків, тож не дивно, що маркетингові зусилля тютюнових компаній орієнтовано саме на цю аудиторію. А ще, зауважте, які яскраві і життєрадісні принти вони розробили - такі штуки привертають увагу і запам’ятовуються насамперед молоді і дітям», –  додала Лауда. 

Джерело: cigarettesguide.wordpress.comcigarette-deals.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
cigarette-deals.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду