Активісти підсумують результати боротьби з курінням в Україні

00:00,
4 Липня 2012
444

Активісти підсумують результати боротьби з курінням в Україні

00:00,
4 Липня 2012
444
Активісти підсумують результати боротьби з курінням в Україні
Завтра, 5 липня, відбудеться прес-конференція Міжфракційної депутатської групи «За майбутнє України без куріння», на якій мова піде про те, як успішні закони мають посилити тенденцію до зменшення кількості курців.

Під час прес-конференції депутати оприлюднять результати спільної з громадськістю діяльності у подоланні негативних наслідків тютюнокуріння під час 10-ї сесії, а також презентують нові законодавчі ініціативи в контролі над тютюном. 

 
 
Початок о 12:15 за адресою: вул. Грушевського, 5  у прес-пойнті Верховної Ради.
 
 
Учасники прес-конференції:
 
 
Євген Царьков, голова Міжфракційної депутатської групи «За майбутнє України без куріння», народний депутат України;
 
 
Юрій Мірошниченко, народний депутат, представник Президента у ВР;
 
 
Павло Унгурян, народний депутат, голова Міжфракційної депутатської групи «За духовність, моральність та здоровя України»;
 
 
Леся Оробець, народний депутат;
 
 
Наталія Король, керівник відділу з неінфекційних захворювань Бюро ВООЗ в Україні;
 
 
Андрій Скіпальський, керівник національного проекту «Україна без тютюнового диму», голова правління Регіонального центру громадянського представництва «Життя»;
 
 
Ганна Гопко, керівник відділу адвокації коаліції громадських організацій та ініціатив «За вільну від тютюнового диму Україну».
 
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
toim
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду