П’ять українських проектів стали переможцями конкурсу онлайн-активізму The Bobs

00:00,
7 Травня 2014
2339

П’ять українських проектів стали переможцями конкурсу онлайн-активізму The Bobs

00:00,
7 Травня 2014
2339
П’ять українських проектів стали переможцями конкурсу онлайн-активізму The Bobs
Автори:
Сьогодні стали відомі переможці ювілейного конкурсу онлайн-активізму The Bobs-2014 (The Best of Online Activism), серед яких є п’ять українських проектів.

Facebook-сторінка «Євромайдан» перемогла у номінації «Найкращий блог» за версією користувачів.

Проект випускників та викладачів Могилянської школи журналістики StopFake.org став найкращим блогом російською мовою. Він викриває брехню в медіа стосовно нинішніх подій в Україні.

Сайт YanukovychLeaks отримав Спеціальний приз від організації «Репортери без кордонів». В рамках цього проекту група журналістів та волонтерів аналізує та систематизує величезний масив фінансових документів Віктора Януковича, знайдених у Межигір’ї

У номінації «Найкреативніший та найоригінальніший» за версією читачів переміг проект «Вавилон´13». Його автори знімають документальне кіно про народження громадянського суспільства в Україні.

Блог Сергія Лещенка відзначили у номінації «Вибір користувачів: найкращий проект українською мовою».

Загалом переможців конкурсу The Bobs обирали у шести номінаціях: «Найкращий блог», «Найкраща інновація», «Найкраща громадська кампанія в соціальних медіа», «Приз організації "Репортери без кордонів"», «Приз GlobalMediaForum», «Найкреативніший та найоригінальніший».

До участі у конкурсі допускалися ресурси, що ведуться однією із 14 мов The Bobs: українською, англійською, арабською, бенгальською, гінді, індонезійською, іспанською, китайською, німецькою, перською, португальською, російською, турецькою або французькою. Проекти-номінанти мають бути публічно доступними, без обов’язкової реєстрації та паролів.

Згідно із правилами конкурсу компетентне журі спершу обрало фіналістів, за яких згодом голосували інтернет-користувачі. Переможців обирали за версією як журі, так і інтернет-користувачів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
thebobs.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду