Оголошено результати цьогорічної російської премії JOY (Journalist Of The Year)

00:00,
18 Листопада 2011
1043

Оголошено результати цьогорічної російської премії JOY (Journalist Of The Year)

00:00,
18 Листопада 2011
1043
Оголошено результати цьогорічної російської премії JOY (Journalist Of The Year)
Оголошено результати російської премії JOY (Journalist Of The Year), створеної з метою відзначати журналістів, які аналізують ринок нерухомості.

Премія JOY (Journalist Of The Year) заснована у 2011 році за ініціативи Rеаl Estate PR Associations (REPA), компанії, яка об’єднує спеціалістів у сфері PR, маркентингу та нерухомості.

Серед своїх завдань оргомітет премії визначає заохочення журналістів, які аналізують ринок нерухомості, підвищення професійного рівня медіа цієї сфери а також сприяння консолідації даного ринку.

Фіналістами цьогорічної премії стали, зокрема, портал інформагенції РІА «Новости» riarealty.ru, який переміг у номінації «Інтернет-видання року». Крім riarealty.ru у трійку фіналістів цієї номінації увійшли портал Arendator.Ru та РБК-Недвижимость.

Друкованим виданням року став додаток до газети «Коммерсантъ» Коммерсант-Дом, а журналістом року – експерт радіостанції Business FM Валерія Мозганова.

У номінації «Надія російської журналістики» переміг старший кореспондент «Коммерсантъ» Антон Бєлих.

Премію за найкращий фоторепортаж року отримав портал Mainpeople за фотосет «Открытие недели Италии на «Красном октябре». Найкращим відео оргкомітет премії визнав відеоматеріал Infox.Ru «Современные города неэффективны».

Як відзначив керівник премії JOY (Journalist Of The Year) Донат Москалев, всього оргкомітет отримав заявки від 140 номінантів.

«Географія учасників – Моква, Московська область, Сочі, Челябінськ, Омськ та інші міста. Переможці JOY REPA обиралися у два етапи – спочатку відбулося голосування членів асоціації REPA на сайті премії, у якому прийняло участь близько 150 людей, а остаточний вибір серед трійки фіналістів робило вже жюрі», – розповів він.

Некомерційна організація REPA була заснована у 2005 році, ставлячи перед собою завдання сприяти розвитку ринку нерухомості у Росії, а також підвищенню професійного рівня спеціалістів сфери маркетингу, реклами, PR і журналістів. Асоціація об’єднує більше ніж 600 спеціалістів з Росії та інших країн світу.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду