У Facebook з'явився новий інструмент для зменшення кількості непотрібних новин

00:00,
22 Березня 2012
1130

У Facebook з'явився новий інструмент для зменшення кількості непотрібних новин

00:00,
22 Березня 2012
1130
У Facebook з'явився новий інструмент для зменшення кількості непотрібних новин
Facebook  додає нову опцію:  в новинній стрічці можна побачити більше повідомлень від близьких друзів і менше від знайомих, з якими ви не спілкуєтесь.

Про це нововведення повідомив інженер Фейсбук Джонатан Коенс (Jonathan Coens) в офіційному ньюзрумі соціальної мережі.

«Минулої осені ми презентували списки близьких друзів та знайомих, щоб ви могли бачити більше новин від перших, - пише Джонатан Коенс. – Тепер ми створили новий інструмент - Aquaintance List suggestions manager, який полегшить перенесення друзів у список знайомих».

Щоб скористатися цією функцією, потрібно зайти на сторінку списку друзів, натиснути на пункт «Знайомі» і потім обрати «побачити всіх».   Facebook проаналізує, з ким з «друзів» ви майже не спілкувались, і запропонує внести їх до списку знайомих. Потрібно залишити відмітки напроти потрібних людей і підтвердити вибір.

Знайомі про такі дії не зможуть дізнатися, а ви будете бачити менше новин від них на вашій сторінці.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Facebook-newsroom
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду