Російська радіостанція «Говорит Москва» йде на рекорд з тривалості ефіру

00:00,
2 Квітня 2012
1247

Російська радіостанція «Говорит Москва» йде на рекорд з тривалості ефіру

00:00,
2 Квітня 2012
1247
Російська радіостанція «Говорит Москва» йде на рекорд з тривалості ефіру
Ефір радіо «Говорит Москва» розпочався сьогодні, 2 квітня, о 8.00 за московським часом, повідомляється на сайті радіостанції. За таймером ефіру можна спостерігати там же у режимі онлайн.

Ведучі знакового ефіру Сергій Воробйов та Ігор Рябов мають намір провести у прямому ефірі 53 години і побити існуючий рекорд Книги рекордів Гіннеса з тривалості радіоефіру.

Ведучі працюватимуть на 92.0 FM без сну та відпочинку. Протягом більше ніж двох діб ефіру у студії «Говорит Москва» зʼявлятимуться зірки шоу-бізнесу, журналісти та інші публічні люди.

«При цьому, згідно правил, ведучі не мають права замовчати навіть на 10 секунд, за виключенням випусків новин і рекламних пауз», − відзначається на сайті «Говорит Москва».

Попередній рекорд з тривалості радіоефіру було встановлено в березні 2011-го BBC Radio 1. Діджеї Кріс Мойлс (Chris Moyles) та Дейв Вітті (Dave Vitty) провели ефір, що тривав більше 51 години. Протягом «марафону» британські ведучі час від часу робили 5-хвилинні перерви, а також декілька разів приймали душ.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду