BBC оновила телевізійну версію iPlayer, розраховуючи на додаткове залучення «зрілої» аудиторії

00:00,
8 Серпня 2011
1483

BBC оновила телевізійну версію iPlayer, розраховуючи на додаткове залучення «зрілої» аудиторії

00:00,
8 Серпня 2011
1483
BBC оновила телевізійну версію iPlayer, розраховуючи на додаткове залучення «зрілої» аудиторії
BBC анонсувала оновлену версію додатку iPlayer для телевізорів, реалізовану на базі геймерської консолі Sony Playstation 3, повідомляє Guardian.  

У понеділок BBC оприлюднила редизайн популярного додатку iPlayer TV. Нова версія побудована на базі Sony Playstation 3 і включає в себе низку нових опцій, наприклад тепер глядачі матимуть можливість рекомендувати ту чи іншу програму.

 

BBC також планує редизайн онлайн версії iPlayer, анонсувавши бажання відійти від чорно-рожевих кольорів додатку.

 

Оновлений BBC iPlayer TV. Фото: Guardian

 

Деніел Данкер (Daniel Danker), генеральний директор програм BBC повідомив, що оновлений додаток орієнтуватиметься на аудиторію старше 35-ти – що є традиційною аудиторією каналу.

 

«З сьогоднішнього дня ми робимо iPlayer TV більш простим та доступним для широкої аудиторії», – сказав він, пояснивши, що людям зрілого віку навігація у телевізійних програмах повинна інтуїтивно зрозумілою.

 

Джерело Guardian

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду