Ксенія Собчак залишила останню програму на російському федеральному телебаченні

00:00,
24 Липня 2012
1349

Ксенія Собчак залишила останню програму на російському федеральному телебаченні

00:00,
24 Липня 2012
1349
Ксенія Собчак залишила останню програму на російському федеральному телебаченні
Телеканал «Муз-ТВ» відмовився від Собчак у якості ведучої програми «Топ-модель по-русски», про що ведуча повідомила у своєму Twitter.

У коментарі виданню Lenta.Ru прес-служба каналу заявила, що у новому сезоні реаліті-шоу «Топ-модель по-русски» «все буде по-новому, починаючи від нової концепції, закінчуючи складом жюрі».

У прес-службі також повідомили, що у наступному сезоні шоу отримає нову ведучу, це буде «відома діюча модель», відзначили представники каналу, однак ім’я нової ведучої не назвали.

У травні цього року керівництво «Муз-ТВ» вже відсторонило Ксенію Анатоліївну від участі у церемонії вручення премії каналу, яку вона вела протягом декількох років. На знак солідарності вести церемонію відмовився і співведучий Собчак Андрій Малахов. Раніше на кінопремії «Ника» Собчак задала Чулпан Хаматовій питання щодо пітримки Володимира Путіна.

Ведучою програми «Топ модель по-русски» (кастинг моделей у форматі реаліті-шоу) Ксенія Собчак була протягом трьох сезонів, з квітня 2011 року. Це був останній проект Собчак, який виходив на федеральних каналах.

Крім того, у 2012 році телеведуча вже залишила канал MTV, який зняв з ефіру «Госдеп с Ксенией Собчак» (при цьому програма у дещо видозміненому вигляді переїхала на сайт проекту Сноб, через що ЗМІ навіть судилися), а також нещодавно оголосила про те, що залишає проект «Дом-2» на каналі ТНТ.

Зараз Собчак працює над мультимедійними проектами видання Сноб, веде політичне ток-шоу «Главная тема» на грузинському каналі «ПИК» та активно оновлює формат жіночого глянцю SNC, головним редактором якого нещодавно стала.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
ТСН
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду