Заборонене на MTV шоу Собчак «Госдеп» виходитиме на сайті видання Сноб

00:00,
22 Лютого 2012
1500

Заборонене на MTV шоу Собчак «Госдеп» виходитиме на сайті видання Сноб

00:00,
22 Лютого 2012
1500
Заборонене на MTV шоу Собчак «Госдеп» виходитиме на сайті видання Сноб
Михайло Прохоров запропонував Ксенії Собчак перенести її ток-шоу на сайт Снобу, для того, шоб говорити про політику «без купюр».

«Минулого тижня канал МТV закрив політичне ток-шоу Ксенії Собчак «Госдеп». Керівництво каналу стверджує, що політика начебто не цікавить молодь. Це – чергова брехня. Рейтинги програми, якими давно не міг похвалитися канал MTV, свідчать про інше», – цитує Михайла Прохорова Сноб.

«Вважаю, що «Госдеп» було закрито лише через те, що у наступному випуску програми повинен був з’явитися Олексій Навальний. І він з’явиться, я обіцяю. У Росії саме тепер повинна бути платформа, на якій люди різних політичних поглядів зможуть висловитися відкрито і без купюр. Вважаю, що свобода слова – це основа здорового суспільства і здорової держави», – додає Прохоров.

Президент медіагрупи «ЖV!» і керівник проекту «Сноб» Микола Усков заявив: «Я радий, що наша співпраця з Ксенією виходить на новий рівень. Вона вже стала директором спеціальних проектів «Сноб». Непросте російське життя додало до цих спецпроектів і її ток-шоу. Технічно Ксенії та її команді потрібен тиждень для того, щоб підготувати перший випуск. Скоріше за все, ми почнемо з теми, яка, ймовірно, і стала причиною закриття програми на MTV – «Націоналізм». У тій програмі повинен був взяти участь Олексій Навальний. Сподіваюся, він знайде час для нас».

«Я вважаю, що люди мають право зібратися і обговорити те, що хвилює їх сьогодні найбільше. Відкрито, чесно і без різноманітних «чорних списків». Ми всі втомилися від того лялькового театру, який намагаються видати за «об’єктивну полеміку», – відзначила Ксенія Собчак.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Сноб
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду