Телеканал «Дождь» призупинив випуск програми Ксенії Собчак

00:00,
22 Квітня 2013
1555

Телеканал «Дождь» призупинив випуск програми Ксенії Собчак

00:00,
22 Квітня 2013
1555
Телеканал «Дождь» призупинив випуск програми Ксенії Собчак
Вихід в ефір програми Ксенії Собчак «Госдеп» тимчасово призупинено через незадовільні, на думку керівництва каналу, рейтинги проекту і необхідність вдосконалити формат шоу, повідомила РІА «Новости» генеральний директор «Дождя» Наталя Синдєєва.

Програма Собчак, швидше за все, повернеться в ефір каналу «Дождь» у вересні, в новому телесезоні, відзначила Синдєєва.

«Програму поки призупинили, оскільки нам не дуже подобаються цифри, котрі дає «Госдеп», і не дуже подобається формат – тому ми хочемо переформатувати і переробити цю програму. Вона буде форматно переопрацьована, поки я не можу сказати як саме, у нас є різні ідеї, але я думаю, що ми у новому сезоні, у вересні, зробимо. Ми просто хочемо її покращити», – підкреслила гендиректор «Дождя».

Вона також додала, що ведучою «Госдепа», як і раніше, буде Ксенія Собчак. У самої Собчак під час паузи у виході «Госдепа» на телеканалі, скоріше за все, з’являться нові проекти, відзначила Синдєєва.

Про те, що програма Собчак потребує переформатування повідомляв в ефірі радіостанції «Эхо Москвы» і продюсер телеканалу «Дождь» Юрій Гримов. За словами Гримова, програма повернеться в ефір у наступному сезоні.

«Госдеп» (нинішня назва «Госдеп-3», з 2-го по 10-й випуск – «Госдеп-2») – суспільно-політичне ток-шок, присвячене питанням, котрі хвилюють сучасну молодь. Під назвою «Госдеп с Ксенией Собчак» програма почала виходити на каналі MTV у лютому 2012 року, однак була знята з ефіру після першого ж випуску. Після цього «Госдеп» у дещо видозміненому вигляді переїхав на сайт проекту Сноб, через що ЗМІ навіть судилися. На каналі «Дождь» програма виходить з осені 2012 року. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Freerutube.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду