Ксенія Собчак залишить проект «Дом-2»

00:00,
1 Липня 2012
1466

Ксенія Собчак залишить проект «Дом-2»

00:00,
1 Липня 2012
1466
Ксенія Собчак залишить проект «Дом-2»
Телеведуча пояснила, що розмірковувала над цим рішенням давно.

Ксенія Собчак відмовилася продовжувати контракт з телепроектом «Дом-2», про що ведуча повідомила у своєму Twitter.

«Це рішення моє особисто, і я так вирішила давно. Дякую усім, хто працював зі мною протягом цих років», – зауважила вона.

Олексій Навальний також опублікував пост у своєму мікроблозі, стверджуючи, що цей крок Собчак був пов’язаний з участю в опозиційному русі.

«Пояснюю: Собчак виконала вимогу Оргкомітету протестних дій і пішла з «Дому-2». Інакше ми б не дозволили їй ходити з плакатом», – написав Навальний.

«Дом-2» — російське реаліті-шоу, що виходить на телеканалі ТНТ із 2004 року. Мета і головне гасло шоу: «Збудуй своє кохання». Учасники намагаються знайти нареченого або наречену і створити пару, яку найбільше вподобають телеглядачі. Головний приз програми – будинок у передмісті Москви. За задумом творців телеформату, будинок будують самі учасники проекту.

Ксенія Собчак відзначала, що у програмі трапляються моменти «навіть вульгарні», однак додавала, що в реаліті-шоу вона завдяки своєму життєвому досвіду вчить учасників. «Завдяки мені вони дорослішають», – зауважувала телеведуча.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
LiveStory
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду