Заступником гендиректора ВДТРК став телеведучий Євген Ревенко

00:00,
23 Серпня 2012
1532

Заступником гендиректора ВДТРК став телеведучий Євген Ревенко

00:00,
23 Серпня 2012
1532
Заступником гендиректора ВДТРК став телеведучий Євген Ревенко
Російський журналіст Євген Ревенко, ведучий програми «Вести недели», стане заступником генерального директора Всеросійської державної телевізійної та радіомовної компанії (ВДДРК). Дмитро Кисельов, який обіймав цю посаду раніше, стане ведучим «Вестей недели», повідомляє газета «Известия».

Рішення щодо призначення на посаду Ревенко ухвалив генеральний директор ВДРТК Олег Добродєєв.

За інформацією «Известий», Євген Ревенко координуватиме інформаційне мовлення ВДРТК, взаємодію корпорації з органами державної влади, а також моніторинг рівнозначного доступу до ефіру усіх політичних сил.

Дмитро Кисельов повідомив, що радий подібним змінам. «Я щасливий повернутися на творчу роботу, оскільки завжди вважав себе діючим журналістом», – заявив він «Известиям».

Гендиректор ВДРТК зауважив, що це – не останні зміни, які відбуватимуться у медіахолдингу. «Корпорація розпочинає новий сезон. Зміни у нашій компанії відбуваються, і ще будуть відбуватися», – пояснив він.

Зокрема, Добрродєєв розповів, що на каналі Россия 1 з’явиться нове політичне ток-шоу, назва якого поки що не розголошується. Ведучим нової програми стане Володимир Соловйов. Паралельно Соловйов працюватиме і у програмі «Поединок».

Євген Ревенко раніше очолював українське представництво ВДРТК. У 2005-му році його було призначено на посаду керівника прес-служби уряду РФ. Починав свою кар’єру як кореспондент радіо «Юность» і телеканалу НТВ. Програму «Вести недели» Ревенко веде з вересня 2008-го року.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Євген Ревенко / Wiki
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду