Google Translate перекладе текст з фотографій

00:00,
13 Серпня 2012
2678

Google Translate перекладе текст з фотографій

00:00,
13 Серпня 2012
2678
Google Translate перекладе текст з фотографій
Додаток Google Translate для Android навчився перекладати текст із зображень або фото завдяки системі оптичного розпізнавання символів (Оptical Сharacter Recognition, OCR).

Передбачається, що сервіс у першу чергу зацікавить користувачів, які багато подорожують, відзначили представники Google.

Для автоматичного перекладу потрібно виділити необхідний фрагмент з текстовими символами пальцем, при цьому область перекладу на дисплеї буде підсвічено:

У компанії зауважують, що обробка оригінального тексту здійснюється на серверах Google із використанніям потужних статистичних моделей, котрі покладаються на мільярди зразків даних.

Зараз оптичне розпізнавання символів працює із чеською, нідерландською, англійською, французькою, німецькою, італійською, польською, португальською, російською, іспанською та турецькою мовами. У Google також повідомили про плани щодо розширення переліку мов сервісу в майбутньому.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Engadget
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду