Google влаштовує віртуальну екскурсію по своїм дата-центрам

00:00,
18 Жовтня 2012
884

Google влаштовує віртуальну екскурсію по своїм дата-центрам

00:00,
18 Жовтня 2012
884
Google влаштовує віртуальну екскурсію по своїм дата-центрам
Google  запустила сайт «Де живе інтернет» (Where the Internet lives), який пропонує  користувачам побувати за лаштунками  роботи інтернет-компанії. 

«Хоча ми завжди ділись нашими кращими напрацюваннями, дуже мала кількість працівників мала доступ власне до самих серверів компанії, - йдеться на офіційному блозі Google. - Сьогодні вперше ви можете побачити, як виглядають наші дата-центри всередині та віртуально відвідати їх».

На сайті «Де живе інтернет» можна побачити три фотогалереї, всі знімки зроблені фотографом Конні Жу (Connie Zhou).  По-перше, це галерея з назвою «Технології»:  тут можна побачити сервери, телекомунікаційне оснащення, системи охолодження , тисячі різнокольорових труб та дротів.

«Ми зробили їх різнокольоровими, не тільки тому що це гарно, але і тому що це допомагає ідентифікувати, яка труба за що відповідає», - йдеться на сайті.

Другий розділ фотогалереї присвячений працівникам Google, які займають різноманітні технічні посади.

 І третій розділ галереї - фотографії дата-центрів зовні. «Відвідайте 8 місць, де ваш комп’ютер вже побував», - пропонує Google.  На сайті доступна галерея зі знімками з дата-центрів в США, Фінляндії та Бельгії. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Where the internet lives
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду