«Большой Город» запустив районні блоги

00:00,
4 Квітня 2013
1515

«Большой Город» запустив районні блоги

00:00,
4 Квітня 2013
1515
«Большой Город» запустив районні блоги
Присвячений життю Москви російський журнал «Большой Город» запустив районні блоги, повідомляється на сайті видання.

Районні блоги дозволять читачам дізнаватися локальні новини, вважає редакція БГ: «Це сервіс, що дозволяє бути в курсі новин свого району і дізнаватися про хороші кафе, магазини, веломаршрути та інші цікаві місця неподалік від вашого будинку або роботи. Де купувати хліб? Гуляти з дитиною? Бігати вранці?»

 

Запуск проекту почався з 22 блогів, відзначається на сайті видання, однак з часом їх ставатиме більше. Територіальний розподіл блогів не зажди співпадає з адміністративними одиницями Москви, блоги «Большого Города» переважно розподілено за станціями метро.

 

Блоги ведуть звичайні мешканці Москви, які можуть написати у розділ як свого так і іншого району.

 

«Підписавшись на районний блог, можна буде дізнатися, що страшний чоловік у підземному переході – лише ваш сторож, сусіди віддають піаніно «Акорд», за рогом французи печуть млинці, дерево, яке стирчить у вікно, – липа, у метро можна за 50 рублів купити Купріна, а ведмедів на «Пушкінській» малює доросла людина в окулярах, тільки насправді це не ведмеді, а хом’яки», – редакція сподівається, що проект дозволить відродити локальне московське життя.

 

У вересні 2011 року редакція БГ повідомила, що сайт стане основною платформою видання. У жовтні, враховуючи цю концепцію, журнал перезапустив сайт у новому форматі.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: «Большой Город».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду