ms.detector.media
MediaSapiens
26.05.2020 15:56
Megogo відкриває майданчик для подкастерів
Megogo відкриває майданчик для подкастерів
На платформі вже з’явилися подкасти радіо НВ та авторський подкаст Кріс Косик та Діми Малєєва «Шит Ай Ноу Лайв».

Медіасервіс Megogo відкриває свій аудіомайданчик для всіх подкастерів. Про це йдеться у пресрелізі, отриманому від компанії

Повідомляється, що відтепер свій авторський подкаст можна додати на Megogo, використовуючи Telegram-бот. Згодом контент з’явиться до прослуховування у мобільному додатку сервісу. 

«Додати подкаст можна у декілька кроків. Спершу необхідно перейти за посиланням до Telegram-боту, далі варто надати інформацію щодо автора та подкасту, RSS-стрічку подкасту і ознайомитись із угодою користувача. Після цього контент направляється на розгляд і модерацію до редакційної команди Megogo, і в разі успішного її проходження — аудіо буде доступне на медіа сервісі», - йдеться у повідомленні.

Таким чином на Megogo вже з’явилися подкасти радіо НВ та авторський подкаст Кріс Косик та Діми Малєєва «Шит Ай Ноу Лайв», уточнюють у релізі.

Подкасти на платформі є безкоштовним для усіх, навіть незареєстрованих користувачів. Створення власних подкастів командою Megogo продовжуватиметься. Аудіонапрямок Megogo доступний для користувачів мобільного додатку. Наразі розділ має близько 7000 аудіокнижок та сотні подкастів.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав статтю про те, хто створює подкасти в Україні та як на них заробити.

Фото: Medium.com

ms.detector.media