Skype розширив функцію синхронного перекладу мови

Skype розширив функцію синхронного перекладу мови

12:52,
13 Грудня 2016
2290

Skype розширив функцію синхронного перекладу мови

12:52,
13 Грудня 2016
2290
Skype розширив функцію синхронного перекладу мови
Skype розширив функцію синхронного перекладу мови
Автори:
Сервіс Skype розширив функціональні можливості перекладу в реальному часі.

Синхронний переклад раніше обмежувався голосовими і відео дзвінками між користувачами самого сервісу. Тепер ця функція доступна і при здійсненні дзвінків на мобільні і стаціонарні номери телефонів, повідомляє The Verge.

 «Усе ж, для користувачів залишається кілька обмежень. Необхідно бути учасником безкоштовної програми Windows Insider Program, також необхідно встановити останню бета-версію програми Skype (Skype Preview) та мати активний баланс в сервісі», -0 відзначає видання. При виконанні всіх цих умов, функція синхронного перекладу буде працювати як і при звичайних дзвінках в Skype.

 Skype Translator в даний час працює з дев'ятьма мовами: англійською, іспанською, французькою, німецькою, китайською (мандаринський діалект), італійською, португальською, арабською та російською мовами. Компанія почала розвивати синхронні переклади в 2014 році. 

Нагадаємо, нещодавно компанія Microsoft додала функцію гостьового режиму в десктоп-версію Skype. Для використання сервісу без створення власного облікового запису потрібно зайти на сторінку сервісу та перейти в розділ «Почати розмову». Сервіс зформує для користувача посилання, за яким інші учасники зможуть доєднатися до розмови.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Skype
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду