ms.detector.media
MediaSapiens
Skype
13.12.2016 12:52
Skype розширив функцію синхронного перекладу мови
Skype розширив функцію синхронного перекладу мови
Сервіс Skype розширив функціональні можливості перекладу в реальному часі.

Синхронний переклад раніше обмежувався голосовими і відео дзвінками між користувачами самого сервісу. Тепер ця функція доступна і при здійсненні дзвінків на мобільні і стаціонарні номери телефонів, повідомляє The Verge.

 «Усе ж, для користувачів залишається кілька обмежень. Необхідно бути учасником безкоштовної програми Windows Insider Program, також необхідно встановити останню бета-версію програми Skype (Skype Preview) та мати активний баланс в сервісі», -0 відзначає видання. При виконанні всіх цих умов, функція синхронного перекладу буде працювати як і при звичайних дзвінках в Skype.

 Skype Translator в даний час працює з дев'ятьма мовами: англійською, іспанською, французькою, німецькою, китайською (мандаринський діалект), італійською, португальською, арабською та російською мовами. Компанія почала розвивати синхронні переклади в 2014 році. 

Нагадаємо, нещодавно компанія Microsoft додала функцію гостьового режиму в десктоп-версію Skype. Для використання сервісу без створення власного облікового запису потрібно зайти на сторінку сервісу та перейти в розділ «Почати розмову». Сервіс зформує для користувача посилання, за яким інші учасники зможуть доєднатися до розмови.

ms.detector.media