10 листопада: майстер-клас «Ефективне поширення ідей за допомогою інтернет-технологій» для журналістів та представників уразливих груп

00:00,
30 Жовтня 2012
1108

10 листопада: майстер-клас «Ефективне поширення ідей за допомогою інтернет-технологій» для журналістів та представників уразливих груп

00:00,
30 Жовтня 2012
1108
10 листопада: майстер-клас «Ефективне поширення ідей за допомогою інтернет-технологій» для журналістів та представників уразливих груп
Майстер-клас проводиться МГО «Інтерньюз-Україна» та спільнотою MediaNext у рамках проекту програми «Громадське здоров’я» МФ «Відродження».

До участі в майстер-класі запрошуються журналісти та редактори, котрі займаються соціальною тематикою та мають на меті налагодити комунікацію з вразливими групами населення для більш якісного висвітлення матеріалів у сфері охорони здоров’я.

Вразливі групи населення, які мають серйозні проблеми зі здоров’ям (наркозалежні, особи, котрі отримують замісну терапію, хворі на вірусний гепатит), часто не мають можливості відстоювати свої інтереси і захищати свої права. В Україні щороку помирає 700 тис. людей, багато з них – від тяжких хвороб, але доступ до паліативної допомоги є обмеженим.

Майстер-клас має на меті покращити комунікаційну діяльність вразливих груп та створити сталі партнерства з журналістами. Журналісти отримають практичні навички взаємодії з представниками вразливих груп, ознайомляться із найкращими кейсами використання нових медіа.

Навчання проведе Сергій Даниленко, медіафахівець, співзасновник онлайн-спільнот Merezha.ua, H.ua, Hiblogger.net, Gloss.ua. Сергій розповість про тенденції у сфері інтернет-технологій для побудови онлайн-спільнот, проведення комунікаційних кампаній та реалізації соціальних ініціатив. Учасники заходу зможуть розробити модель взаємодії та ефективного партнерства між журналістами та представниками вразливих груп.

Коли: 10 листопада 2012 року з 11.00 до 18.00.

Де: Київ, вул. Ризька, 15, офіс МГО «Інтерньюз-Україна».

Для кого: журналісти, редактори, медіа- та громадські активісти, представники уразливих груп та представники організацій, які працюють у сфері розвитку системи паліативної медицини.

Умови участі: Для участі у майстер-класі необхідно заповнити реєстраційну анкету. Заявки приймаються до 18.00 5 листопада 2012 року. Відібрані учасники отримають запрошення 7 листопада.

Контактна особа: Євген Демченко, ydemchenko@internews.ua.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Newmediarockstars
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду