Google представила смартфони Pixel 8 і Pixel 8 Pro

Google представила смартфони Pixel 8 і Pixel 8 Pro

12:40,
5 Жовтня 2023
2117

Google представила смартфони Pixel 8 і Pixel 8 Pro

12:40,
5 Жовтня 2023
2117
Google представила смартфони Pixel 8 і Pixel 8 Pro
Google представила смартфони Pixel 8 і Pixel 8 Pro
Нова лінійка смартфонів Pixel отримала низку вбудованих функцій для роботи з фото на основі штучного інтелекту.

Компанія Google на щорічній презентації в середу представила свої флагманські смартфони Pixel 8 і Pixel 8 Pro. Про це повідомлено у блозі компанії.

«Зустрічайте Pixel 8 і Pixel 8 Pro, розроблені Google і створені з використанням штучного інтелекту для більш зручної і персоналізованої взаємодії. Ці телефони оснащені першими у своєму роді функціями, які працюють на базі Google Tensor G3», — йдеться в релізі.

Компанія пообіцяла випускати для цих смартфонів оновлення Android протягом наступних семи років.

Як зазначається, Pixel 8 отримав 6,2-дюймовий дисплей Actua, який забезпечує кращу чіткість зображення і на 42% яскравіше, ніж дисплей Pixel 7. Його габарити — 150,5 × 70,8 × 8,9 мм, тоді як габарити Pixel 8 Pro — 162,6 × 76,5 × 8,8 мм (діагональ екрана 6,7 дюйма).

На задній панелі Pixel 8 розташований новий датчик температури, який дає змогу швидко просканувати об’єкт і визначити його температуру.

Нові моделі оснащені потужними оновленими системами камер. Зокрема Pixel 8 Pro отримав потрійну тильну камеру. Головний модуль побудований на 50-мегапіксельному датчику з покращеною стабілізацією зображення. Ширококутний модуль побудований на 48 мегапіксельному датчику зображення, також датчик на 48 Мп отримала камера з телеоб'єктивом з п'ятикратним оптичним зумом. Усі три камери підтримують фазовий автофокус. Також Pixel 8 Pro підтримує 30-кратний цифровий масштаб Super-Res. Фронтальна камера побудована на 10,5-мегапіксельному сенсорі та має функцію автофокусу.

Pixel 8 має таку саму оновлену основну камеру, а також новий надширококутний об’єктив, який підтримує макрофокус.

Зазначається, що нова лінійка Pixel отримала багато вбудованих функцій для роботи з фото на базі ШІ. Зокрема, можна переміщати та змінювати розміри об’єктів або використовувати попередньо налаштовані параметри, щоб висвітлити фон або підвищити чіткість розмитих фото і багато чого іншого.

Смартфони нової серії вже доступні для попереднього замовлення з подарунками у вигляді розумних годинників Google Pixel Watch 2. Ціна Google Pixel 8 cтартує з 699 дол. за базову версію, а Google Pixel 8 Pro — з 999 дол.

Нагадаємо, компанія Google представила новий логотип своєї операційної системи Android.

На фото: смартфони Pixel 8 і Pixel 8 Pro від компанії Google

Фото: The Independent, Google blog

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду