Samsung анонсувала ультрашвидку карту пам’яті microSD

Samsung анонсувала ультрашвидку карту пам’яті microSD

07:50,
1 Березня 2024
1718

Samsung анонсувала ультрашвидку карту пам’яті microSD

07:50,
1 Березня 2024
1718
Samsung анонсувала ультрашвидку карту пам’яті microSD
Samsung анонсувала ультрашвидку карту пам’яті microSD
Карти пам’яті на 256 ГБ та 1 ТБ створюють для пристроїв з ШІ-функціями.

Корпорація Samsung анонсувала випуск у цьому році двох нових карт пам'яті для мобільних пристроїв, обсяги яких даватимуть змогу користуватися застосунками зі штучним інтелектом. Про це повідомлено у блозі Samsung.

Зокрема, компанія почала тестування карти SD Express microSD з обсягом пам’яті 256 ГБ, яка забезпечує максимальну швидкість зчитування даних у 800 МБ/с.

Samsung тестує карту SD Express microSD на 256 ГБ з рекордною швидкістю зчитування даних

Виробник стверджує, що швидкість послідовного зчитування карти SD Express microSD у 1,4 раза вища, ніж у твердотілих накопичувачів SATA, які досягають 560 МБ/с, та більш ніж у чотири рази вища, ніж у традиційних карт пам’яті UHS-1, які досягають 200 МБ/с.

Компанія також презентувала нову microSD UHS-1 на 1 ТБ пам’яті, що «реалізує пакет великої ємності, який раніше був можливий лише на SSD». Її випустять у продаж у третьому кварталі цього року.

«Нова карта пам’яті microSD від Samsung об'ємом 1 ТБ містить вісім рівнів V-NAND 8-го покоління ємністю 1 ТБ. … Вона проходить найсуворіші тести в галузі та забезпечує надійне використання навіть у складних умовах завдяки таким функціям, як захист від води, екстремальних температур, захист від падінь, захист від зносу, а також захист від рентгенівського випромінювання та магнітного поля», — повідомили в Samsung.

«Завдяки двом новим картам пам’яті microSD компанія Samsung запропонувала ефективні рішення для задоволення зростаючих потреб мобільних обчислень і вбудованого штучного інтелекту, — зазначив віцепрезидент підрозділу Memory Brand Product компанії Samsung Electronics Хангу Сон. — Попри свій крихітний розмір, ці карти пам’яті забезпечують потужну продуктивність і місткість, подібну до твердотільних накопичувачів, щоб допомогти користувачам отримати більше від вимогливих сучасних і майбутніх застосунків».

Нагадаємо, корпорація Samsung анонсувала створення модуля оперативної пам’яті з рекордним обсягом в 1 ТБ у вересні 2023 року. Наразі найбільший обсяг карт пам’яті Samsung становить 512 ГБ, їх виробляють з 2021 року.

Фото: логотип Samsung на вітрині / Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду