Застосунок Microsoft Lists став загальнодоступним

Застосунок Microsoft Lists став загальнодоступним

17:15,
3 Жовтня 2023
1993

Застосунок Microsoft Lists став загальнодоступним

17:15,
3 Жовтня 2023
1993
Застосунок Microsoft Lists став загальнодоступним
Застосунок Microsoft Lists став загальнодоступним
Випробувати застосунок можна на сайті компанії або на власному смартфоні.

Застосунок для керування завданнями Microsoft Lists став загальнодоступним. Усі власники облікових записів Microsoft можуть отримати доступ до безкоштовної версії Microsoft Lists. Працювати з сервісом можна через мобільний додаток для iOS та Android або через вебверсію, повідомило The Verge.

Microsoft Lists дозволяє створювати списки, керувати ними та обмінюватися ними між пристроями. Також можна використовувати готові шаблони для таких завдань, як відстеження витрат, приготування страв за рецептами, ідеї подарунків та багато іншого.

Серед корисних функцій — можливість експортувати списки у файли формату CSV, щоб спростити імпорт даних до інших програм та послуг.

Microsoft Lists, яким з 2020 року могли користуватися лише корпоративні клієнти, тепер можна випробувати на сайті lists.microsoft.com та в якості мобільних застосунків на iOS та Android.

Нагадаємо, Microsoft представила оновлення операційної системи Windows 11, яке включає оновлений ШІ-помічник Copilot, осучаснений «Провідник файлів», значні покращення для Paint та багато іншого.

На фото: застосунок для керування завданнями Microsoft Lists

Фото: App Store

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду